Evenimentul Zilei > Actualitate > Este şocant modul cum şi-a demonstrat nevinovăţia bărbatul acuzat de uciderea soţiei
Este şocant modul cum şi-a demonstrat nevinovăţia bărbatul acuzat de uciderea soţiei

Este şocant modul cum şi-a demonstrat nevinovăţia bărbatul acuzat de uciderea soţiei

Acuzat că şi-a ucis nevasta, nefericitul soţ a scăpat probând în instanţă într-un mod inedit că este nevinovat. Bărbatul a fost la un pas să fie judecat şi condamnat pentru moartea soţiei sale, dar s-a salvat datorită dimensiunilor penisului. După denunţul socrului, a fost obligat să-şi arate organul genital anchetatorilor şi abia apoi a fost eliberat.

Întâmplarea, fără discuţie bizară, s-a întâmplat în Indonezia. Femeia, de 23 de ani, Jumantri, care trăia cu soţul Barash, la Maron Kidul, a murit după ce a făcut sex cu soţul fiind cuprinsă de un atac de epilepsie. Tatăl fetei, Nadi Sito, a arătat cu degetul către ginerele său, acuzându-l că i-a ucis fiica din pricina dimensiunilor imense ale penisului.

Barash, a fost arestat după denunţul socrului, care se lăsase influenţat de anumite bârfe, total nefondate, ale vecinilor perechii respective. După arestare, Barash s-a prezentat în faţa judecătorilor arătând tuturor propriul penis.

''Dimensiunile erau normale, nu era nimic deosebit – explică surse ale poliţiei -. După ce au văzut ce era de văzut, chiar şi socrul a hotărât să-şi retragă denunţul''. Autopsia, pe de altă parte, a confirmat fără echivoc cauzele morţii fetei de 23 de ani: era vorba despre un atac de epilepsie, o boală de care fata suferea de la vârsta de 14 ani, notează leggo.