Fundaşul Andre Wisdom, în prezent legitimat la Derby, a ajuns în spital din cauza rănilor provocate de lama cuţitului folosit de cei care l-au jefuit într-un cartier din Liverpool.

Jucătorul în vârstă de 27 ani plecase în vizită la o rudă şi a fost atacat chiar când ieşea din maşina personală. Incidentul sângeros s-a petrecut în Toxteth, Merseyside.

„A fost înjunghiat şi se află în spital. Acum este stabilizat şi celălalt frate al meu este în drum spre spital. Este o nebunie, nu pot să cred”, a declarat sora Wisdom duminică.

„Andre Wisdom a fost victima unei agresiuni neprovocate și a unui jaf. El a suferit răni care au dus necesitat internarea sa în spital”, se arată în comunicatul clubului Derby.

Apărătorul a fost înjunghiat la doar câteva ore după ce sărbătorise victoria echipei sale în Championship, cu Reading, scor 2-1.

„Sunt veşti groaznice. El era cu moralul ridicat după ce echipa jucase atât de bine. Este tragic să ţi se întâmple una ca asta apoi. A fost total neprovocat.

E imposibil să-ţi imaginezi prin ce trece familia lui acum. Toţi fanii lui îi urează recuperare rapidă şi să sperăm că va reveni curând pe teren”, a spus o sursă pentru Daily Star.

Jurnaliştii britanici au solicitat un punct de vedere şi Poliţiei Merseyside, dar pentru moment n-au primit niciun răspuns din partea oamenilor legii.

Wisdom nu a fost prezent printre titularii formaţiei Derby la începutul sezonului, dar uşor, uşor şi-a ridicat nivelul şi a început să apară în primul 11.

Fanii l-au lăudat pentru prestaţia din victoria cu Reading. El ajuns pe Pride Park de la Liverpool, în 2017, bifând aproape 60 de prezențe pentru echipa din Championship.

În timp ce se afla la Anfield, fundașul a petrecut sezonul 2013/14 împrumutat la Derby, după care au urmat West Brom, Norwich și Red Bull Salzburg.

Wisdom avea doar 14 ani când a venit la Liverpool de la Bradford. El s-a întors la Melwood la începutul acestui an, concurând în Premier League 2 pentru echipa U23.

Derby este pe 8 in Championship, la 3 puncte de Cardiff City, care ocupa ultimul loc ce duce in play-off.

Rams a fost aproape de promovarea in Premier League sezonul trecut, dar a pierdut finala din play-off cu Aston Villa.

sursa: Daily Star