Evenimentul Zilei > Social > Situație fără precedent într-o stațiune din România! Turiștii au început să plece deja
Situație fără precedent într-o stațiune din România! Turiștii au început să plece deja

Situație fără precedent într-o stațiune din România! Turiștii au început să plece deja

În stațiunea Sângeorz-Băi nu este apă la robinete din cauza unei defecțiuni la rețeaua de alimentare a orașului. Proprietarii pensiunilor sunt îngrijorați că le pleacă turiștii.

Trei sute de familii întâmpină, astfel, noul an fără apă.

Stelian Dolha, prefectul județului, a declarat într-o conferință de presă, că situația de la Sângeorz-Băi a intrat deja în atenția ministrului de Interne, Marcel Vela.

„Trei sute de familii sunt fără apă încă dinainte de Crăciun. Eu mă așteptam, în situația în care oamenii aceia nu au apă, să găsesc acolo toți cei cinci directori de la Aquabis, mari, tari și lați. Singurul care era în cizme și lucra era domnul Șandru. Atât! Am fost în 24 decembrie acolo, le-am dat un termen.

După Crăciun au rezolvat pe moment problema. M-a sunat domnul Șandru pe la 11.00, în 25 decembrie. În 25, 26, 27 decembrie a.c. a curs apa la robinete, iar apoi iar au apărut problemele. Astăzi pleacă oamenii din stațiune acasă pentru că nu avem apă”, a declarant prefectul.

Cu adevărat îngrijorător este faptul că în stațiune se află în tabără 70 de copii prin Biserica Ortodoxă. „Aștept să nă sune Înaltul. În primul rând, e vorba acolo de incompetență”, a mai spus Stelian Dolha, informează România Tv.