Evenimentul Zilei > Social > SINUCIGAȘA DE LA BUCUREȘTI, COPIATĂ LA ORADEA! Doi elevi de 15 și 17 ani s-au aruncat de pe un bloc
SINUCIGAȘA DE LA BUCUREȘTI, COPIATĂ LA ORADEA! Doi elevi de 15 și 17 ani s-au aruncat de pe un bloc

SINUCIGAȘA DE LA BUCUREȘTI, COPIATĂ LA ORADEA! Doi elevi de 15 și 17 ani s-au aruncat de pe un bloc

Elevii, unul în clasa a VIII-a, celălalt în clasa a X-a, fugiseră de acasă de o săptămână. Joi seară, ei au sărit în gol de pe un bloc cu zece etaje, iar medicii de la ambulanță n-au mai putut face nimic ca să-i salveze.

Martori din anturajul celor doi susțin că aceștia erau consumatori de alcool, impoteză confirmată și de anchetatori.

“Cei doi erau elevi în clasa a VIII-a şi a X-a şi au fugit de acasă în urmă cu o săptămână. Locuiseră într-o clădire dezafectată din Oradea. Din primele cercetări rezultă că nu erau consumatori de substanţe halucinogene sau droguri, însă erau cunoscuţi consumatori de alcool”, a declarat Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru Mediafax.

Tot ea a explicat că medicii de la ambulanță n-au mai putut decât să constate decesul, după ce unul dintre tineri a căzut peste un rastel de biciclete, iar celălat pe spaţiul verde.

Anchetatorii nu au stabilit, deocamdată, motivul care i-a determinat pe cei doi să încheie socotelile cu viața, urmând să fie audiate familiile lor. În plus, oamenii legii au cerut analize toxicologice, pentru a vedea dacă tinerii au consumat şi alte substanţe în afară de alcool.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: