Evenimentul Zilei > Monden > Teo Trandafir, dezvăluiri despre cea mai mare spaimă: „Sper să nu fiu nevoită să ajung acolo”
Teo Trandafir, dezvăluiri despre cea mai mare spaimă: „Sper să nu fiu nevoită să ajung acolo”

Teo Trandafir, dezvăluiri despre cea mai mare spaimă: „Sper să nu fiu nevoită să ajung acolo”

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndăgite prezentatoare din țară, a declarat că nu a suportat niciodată să fie singură și că așteaptă ca persoana potrivită să apară în viața ei. Vedeta a mai declarat că nu este datoare să se afișeze cu un bărbat, dar că asta nu înseamnă că nu există.

Teo Trandafir s-a afișat foarte rar cu partenerii ei și a declarat de mai multe ori că omul nu trebuie să traiască nefericit. Prezentatoarea a mai precizat că singurătatea este grea și că iubirea este cea mai importantă, dar că nu trebuie să se afișeze cu fiecare bărbat care apare în viața ei.

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul este altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.

Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte”, a spus Teo Trandafir.

Ce nu iartă Teo Trandafir în dragoste

Teo Trandafir a declarat că este înțelegătoare într-o relație, dar că nu poate accepta să fie umilită în public. Moderatoarea pune foarte mult accent pe respect.

„Cred că nu aș accepta să fiu batjocorită public, asta nu aș suporta, și nu aș putea ierta niciodată un om care să îmi facă rău de față cu toată lumea. Altminteri, am o toleranță pe care am început să mi-o și iubesc, și pot ierta aproape orice, atâta vreme cât există măcar un argument. E bine să mergem mai departe. Dacă ar fi să schimb ceva, aș fi mai înțeleaptă și aș înțelege, într-un anumit moment al vieții mele, despre care nu sunt pregătită să vorbesc, că în viața asta doar faptele vorbesc” ,a declarat vedeta pentru Viva.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: