Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep și Toni Iuruc nu s-au cununat în secret! Adevăratul motiv pentru care a avut loc petrecerea
Simona Halep și Toni Iuruc nu s-au cununat în secret! Adevăratul motiv pentru care a avut loc petrecerea

Simona Halep și Toni Iuruc nu s-au cununat în secret! Adevăratul motiv pentru care a avut loc petrecerea

Sportiva Simona Halep nu s-a căsătorit în secret cu afaceristul Toni Iuruc. Motivul pentru care a avut loc, de fapt, petrecerea, este cu totul altul.

Deși î în spațiul public au apărut informații potrivit cărora tenismena Simona Halep s-a cununat, în secret, cu Toni Iuruc, petrecerea organizată, vineri, 23 iulie, la Izvorani a avut loc din cu totul alt motiv.

Cei doi au petrecut alături de rude, prieteni și persoane mai puțin publice pentru a sărbători, în realitate, acceptul sportivei pentru a se căsători cu afaceristul Toni Iuruc, potrivit Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, nunta celor doi ar urma să aibă loc abia în luna septembrie.

Cum a decurs ziua celebrării acceptului Simonei Halep de a se căsători cu Toni Iuruc

Toni Iuruc și-a început ziua de vineri la frizerie, pe Calea Floreasca, iar după ce și-a exprimat mulțumirea pentru rezultatul obținut, s-a deplasat la Fratellini, unde a avut o întâlnire. Ulterior, Toni Iuruc s-a deplasat către locuința din zona Mircea Eliade.

După relativ o oră, iubitul Simonei Halep a plecat spre Mall Băneasa, de unde și-a cumpărat un costum Zara și o cămașă. Costumul nu a fost purtat însă, la petrecere.

Înainte de eveniment, iubitul Simonei Halep și-a spălat și mașina, un Mercedes Clasa S. Ulterior, Toni Iuruc s-a deplasat, din nou, spre locuința din Eliade, însoțit de un șofer sau de un prieten.

Iuruc a plecat de acasă după aproximativ două ore, când s-a îndreptat spre restaurantul Studio 80 din Pipera, unde s-a întâlnit cu mai mulți dintre invitații la eveniment, printre care se numără și Nicu Mergeani și Dani Caramihai (Fratelli). Ulterior, bărbatul a plecat către Izvorani.

O parte dintre invitații la eveniment s-au deplasat către casa unde a avut loc petrecerea cu van-urile puse la dispoziție de cuplu, în timp ce alții s-au deplasat cu propriile autoturisme. Evenimentul a început în jurul orei 19.30.

Ce ținută a purtat Simona Halep la petrecere

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a atras toate privirile la petrecerea de vineri. Sportiva, locul 10 WTA, a fost apreciată pentru ținutele sale, chiar dacă în cea mai mare a timpului a fost prezentată în spațiul public în îmbrăcăminte sport, dată fiind poziția sa. Halep a fost desemnată la un moment dat drept jucătoarea de tenis cel mai frumos îmbrăcată în afara terenului, pentru o ținută pe care românca a purtat-o la petrecerea sportivilor de la Roland Garros.

În ziua celebrării acceptului său de a se căsători cu Toni Iuruc, Simona Halep a reușit să atragă toate privirile! Sportiva a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol, iar cel mai frumos accesoriu al ținutei a fost zâmbetul larg pe care l-a purtat în cea mai specială zi din viața ei, pe plan personal.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News