Evenimentul Zilei > Monden > Ce ținută a purtat Simona Halep în ziua cununiei cu iubitul ei. A atras toate privirile! FOTO
Ce ținută a purtat Simona Halep în ziua cununiei cu iubitul ei. A atras toate privirile! FOTO

Ce ținută a purtat Simona Halep în ziua cununiei cu iubitul ei. A atras toate privirile! FOTO

Frumoasa tenismenă Simona Halep s-a cununat în secret, vineri, 23 iulie, cu iubitul ei, Toni Iuruc. Deși a încercat să celebreze evenimentul departe de ochii publicului, în mod cert a reușit să atragă toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o.

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, s-a cununat în secret, vineri, 23 iulie, cu iubitul său, Toni Iuruc. Deși sportiva a încercat să aibă parte de un eveniment cât mai discret, fără nicio îndoială, a atras toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o!

Cum s-a îmbrăcat Simona Halep în ziua cununiei sale cu Toni Iuruc

Simona Halep, locul 10 WTA, a fost apreciată pentru ținutele sale, chiar dacă în cea mai mare a timpului a fost prezentată în spațiul public în îmbrăcăminte sport, dată fiind poziția sa. Halep a fost desemnată la un moment dat drept jucătoarea de tenis cel mai frumos îmbrăcată în afara terenului, pentru o ținută pe care românca a purtat-o la petrecerea sportivilor de la Roland Garros.

În ziua cununiei, Simona Halep a reușit să atragă toate privirile! Sportiva a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol, iar cel mai frumos accesoriu al ținutei a fost zâmbetul larg pe care l-a purtat în cea mai specială zi din viața ei, pe plan personal.

Campioana și-a fascinat soțul cu ținuta sa, iar cei doi soți au fost de nedespărțit.

Nici Toni Iuruc nu s-a lăsat mai prejos

Nici proaspătul soț al sportivei nu s-a lăsat mai prejos. A purtat un costum elegant – cel mai probabil, foarte scump – și o cămasă albă.

Toni Iuruc a avut grijă să pună la punct toate detalii înainte de marele eveniment. Unele voci spun că este foarte posibil ca cei doi îndrăgostiți cu acte să fi dormit separat în noaptea dinaintea cununiei astfel încât, după ce a plecat de la Fratellini, unde a avut o întâlnire pentru a discuta ultimele detalii despre ziua specială, Toni Iuruc s-a deplasat către locuința din zona Mircea Eliade.

După relativ o oră, iubitul Simonei Halep a plecat spre Mall Băneasa, de unde și-a cumpărat un costum Zara și o cămașă. Costumul nu a fost purtat însă, la petrecere.

Înainte de marele eveniment, iubitul Simonei Halep și-a spălat și mașina, un Mercedes Clasa S. Ulterior, Toni Iuruc s-a deplasat, din nou, spre locuința din Eliade, însoțit de un șofer sau de un prieten.

Iuruc a plecat de acasă după aproximativ două ore, când s-a îndreptat spre restaurantul Studio 80 din Pipera, unde s-a întâlnit cu mai mulți dintre invitații la eveniment, printre care se numără și Nicu Mergeani și Dani Caramihai (Fratelli). Ulterior, bărbatul a plecat către Izvorani, acolo unde și-au întâmpinat cu bucurie invitații.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News