Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep, gata să dea lovitura la Wimbledon: „Sunt încrezătoare că pot juca din nou tenis de calitate”
Simona Halep, gata să dea lovitura la Wimbledon: „Sunt încrezătoare că pot juca din nou tenis de calitate”

Simona Halep, gata să dea lovitura la Wimbledon: „Sunt încrezătoare că pot juca din nou tenis de calitate”

Simona Halep, locul 3 mondial și cap de serie numărul 3, a anunțat că este pregătită pentru turneul de la Wimbledon, al treilea Mare Șlem al anului.

Constănțeanca în vârstă de 23 de ani nu a excelat prin joc în ultimele două luni, dar a declarat că a depășit momentele neplăcute de la începutul anului și va încerca, cel puțin, să-si egaleze performanța de anul trecut de la Wimbledon, acolo unde a fost eliminată în semifinale de Eugenie Bouchard.

„Pot să spun că nu am avut un sezon prea bun pe zgură. Am fost extrem de dezamăgită după tot ce s-a întâmplat la Roland Garros. Cred că am fost puţin obosită din punct de vedere psihic, aşa explic eşecul. Dar acum m-am relaxat, am alungat presiunea. Trebuie să încep să mă bucur din nou de tenis. Sunt încrezătoare că pot juca din nou tenis de calitate”, a declarat Simona Halep în cadrul unei conferinţe de presă.

Astfel, Halep va juca marți în runda inaugurală de la Wimbledon, cu Jana Cepelova din Slovacia.