Silvestru Șoșoacă acuză că soția sa este consiliată de un agent Mossad

Silvestru Șoșoacă acuză că soția sa este consiliată de un agent Mossad Silvestru Șoșoacă. Sursa foto: Razvan Valcaneantu

Scandalul dintre Diana și Silvestru Șoșoacă a explodat în spațiul public și dacă inițial el a luat în râs excluderea ei din partidul SOS România, acum o acuză pe soția sa că ar avea o relație cu un alt bărbat și scoate la iveală mai multe detalii din viața ei personală și politică.

Silvestru Șoșoacă a recunoscut că degradarea căsniciei lor a avut loc după ce Diana Șoșoacă a devenit senatoare și implicit, după ce a cunoscut puterea și banii.

Acesta a povestit că acum șapte ani, când a luat-o de soție, Diana îl asculta mereu și, prin urmare, relația lor a prosperat din toate punctele de vedere.

Silvestru Șoșoacă spune că soția lui era o simpatizantă a USR

Cât timp m-a ascultat. A fost iarăși bine pe perioada pandemiei. Căci eu fiind naționalistul, ea era o simpatizantă USR pe vremea aceea, am tras-o pe curentul naționalist. Am făcut-o liderul curentului naționalist din România. Adică a devenit ea lângă mine, nu că am modelat-o eu. Dar am avut o mare contribuție.

Ne puteți urmări și pe Google News

După aceea am dus-o la Iași, ea nu fusese niciodată în Iași și într-o lună și-o săptămână, a fost senator de Iași. Titulatură pe care o are și azi.

A fost bine. Dar după aceea relația s-a degradat până când astăzi aș putea să spun că este imposibil să mai viețuiești cu ea în casă. Bine, altul ar putea să o ia de la zero”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

Acesta a vorbit și despre viața lor politică, dar și despre vizitele la Moscova pe care Diana Șoșoacă le-a făcut.

Silvestru spune că totul a fost o chestiune de PR la început, atât pentru soția sa, cât și pentru partid, dar între timp s-a ajuns la concluzia că nu mai sunt necesare vizitele, pentru că oricum nu aveau niciun financiar.

„Atunci, prima dată, am luat decizia de comun acord. Era chiar obligatoriu să spălăm obrazul României, care rupsese relațiile diplomatice cu Federația Rusă.

Un lucru extrem de periculos pentru un vecin puternic, între primii trei economic și militar din lume, cu care nu te joci. Și care e și în expansiune către frontierele tale. Atunci am simit să facem asta, am luat împreună decizia. Am riscat, dar ne-a ieșit din punct de vedere al PR-ului.

Dar am făcut asta și am legat o relație între Partidul SOS România sau Cabinetul de senator Iovanovici Diana și Federația Rusă. Eh, dar de atunci nu mai era nevoie să facem asta”, a mai completat Silvestru Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă

Diana Șoșoacă. Sursa foto: Razvan Valcaneantu/ EEC

Diana Șoșoacă, consiliată de „șeful MISA pe Europa”

Referitor la declarația sa făcută anterior: „Cineva te îndeamnă luni de zile să mergi la Moscova”, Silvestru Șoșoacă spune că nu vrea să dea numele consilierilor, însă unul dintre ei este chiar „șeful MISA pe Europa”, care ar vrea să-i facă cariera politică „praf”.

Sunt mulți binevoitori, cu ghilimele, care vin cu tot felul de idei. Unele năstrușnice, altele bune. Aici e vorba de un domn consilier care nu este prins în acte. Mai este și șeful MISA pe Europa, bănuiesc că este agent Mossad. Adică un om care vrea să-i facă cariera politică praf”.

Silvestru a mai exprimat odată greul pe care îl duce în căsnicia cu soția sa, menționând că e foarte greu să conviețuiască cu Diana Șoșoacă.

Da, de vreo doi ani și jumătate și-a luat-o în cap atât de tare, la un asemenea nivel, încât greu, greu se mai conviețuiește cu ea în casă.

Oricine din anturajul nostru poate să vadă asta. Ea e perfectă în afară. E genul acela care se numește genul psihopatului de succes. Mare succes în afara casei, despot și tiran în casă”.

Silvestru Șoșoacă dă de înțeles că soția lui ar avea un alt bărbat

În continuare, acesta a dat de înțeles că Diana Șoșoacă ar avea un alt bărbat în viața ei, iar gestul făcut față de el chiar de Dragobete este unul simbolic, o declarație de dragoste indirectă către el.

Atenție! Diana lucrează foarte mult cu simbolistica. Și iată că mi-a făcut-o de Dragobete. Ca să arate probabil cuiva faptul că nu mai e cu mine și, poate, numai cu respectivul.

A fost o declarație de dragoste indirectă, sacrificându-mă pe mine în mod simbolic pe altarul partidului”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă dă de înțeles că senatoarea ar avea pe altcineva, a stat puțin pe gânduri, apoi a menționat că nu vrea să comenteze o astfel de informație.

Silvestru Șoșoacă și Diana Șoșoacă

Familia Șoșoacă. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Ulterior, soțul Dianei Șoșoacă spune că deși nu avea de gând să intre în politică, mișcările ei politice îl constrâng să o facă în cele din urmă.

„Aș fi lăsat-o tot pe ea, rămâneam în spate ca și până acum… Dar acum viața și soarta mi se schimbă. Se pare că va trebui să renunț confortul liniei a doua și să intru în lupta față în față, piept în piept cu adversarii politici, candidând și eu”, a spus el la digi24.ro.