Evenimentul Zilei > EVZ Play > Și tu, Brutus? Dragnea își linge rănile la ieșirea din închisoare. „A fost trădat de toți oamenii pe care i-a promovat”. VIDEO
VIDEO

Și tu, Brutus? Dragnea își linge rănile la ieșirea din închisoare. „A fost trădat de toți oamenii pe care i-a promovat”. VIDEO

Interviul-eveniment acordat de fostul președinte al PS, duminică seara, a confirmat motivul distanțării acestuia de PSD. Odată cu anunțul lansării unui nou partid, Liviu Dragnea a recunoscut implicit că s-a simțit lucrat de oamenii pe care i-a ales personal pe vremea când tăia și spânzura printre social-democrați. Într-o intervenție în direct la EVZ Play, Codrin Ștefănescu a dat detalii despre mișcările subterane din acea perioadă.

Intervenit telefonic într-un podcast exploziv, transmis pe pagina de Facebook evz.o şi pe canalul de YouTube EVZ – Capital, apropiatul politicianului proaspăt eliberat din închisoare a dorit să lămurească unele lucruri pe care Dragnea poate nu le-a punctat suficient în primul său interviu.

„A fost prima lui ieșire publică după 2 ani și jumătate. Cu 3 jurnaliști (n.r. – în studiourile Realitatea Plus) întrebările vin în cascadă. A vorbit despre circul politic în care românii nu sunt implicați, despre puterea statului paralel care nu s-a pierdut, despre faptul că există foarte mulți infiltrați care sunt butonați, electoratul rămâne siderat. O să mai iasă”, a explicat Codrin Ștefănescu în preambulul intervenției sale. Acesta a adăugat că alte emisiuni în care ar fi trebuit să apară Dragnea au fost anulate inopinat.

Liviu nu știa cum e Viorica Dăncilă”

Chestionat de jurnalistul Dan Andronic de ce Dragnea nu a dorit „să-și exprime regretul” pentru surprizele avute de oameni aleși chiar de el, Codrin Ștefănescu a precizat: „Nu poți să îți ceri iertare pentru că ai fost trădat. Scuze, da.

Viorica Dăncilă lucrează la BNR, dar şi soţul are un post bănos

Nu știa cum e Viorica Dăncilă. Ea s-a schimbat foarte mult când a văzut cum e să ai atâtea butoane, să fii văzută de oameni foarte importanți care îți bagă în cap că poți să fii lider balcanic”.

Nu a fost absolut deloc în relație de prietenie cu Coldea”

Politicianul a dorit să precizeze că, în contextul controversat al câștigării alegerilor din 2016 de către PSD, Dragnea nu a fost „absolut deloc în relație de prietenie cu Florian Coldea. A fost trădat rând pe rând de toți oamenii pe care i-a promovat. De-aia am făcut atâtea schimbări în guvern. A dat o grămadă de probe pe care voi jurnaliștii trebuia să le vedeți. S-a ținut scai de acel program (n.r. – propus la instalarea guvernului său în decembrie 2016), spre disperarea sistemului”. Ștefănescu a adăugat că noul partid coagulat în jurul lui Liviu Dragnea, Alianța pentru România, are deja 72.000 de membri în doar 48 de ore de la lansarea oficială.

„Apropo, nu sunt supărat pe niciun judecător dintre cei care m-au condamnat. Mă gândeam cum aș fi reacționat și eu dacă eram în locul lor și eram supus la acele presiuni uriașe. Problema este această structură ocultă, nenorocită, care a fost condusă de Florian Coldea până l-au demis și care azi a fost preluată și este condusă de Lucian Pahonțu (n.r. – director al Serviciului de Protecție și Pază – SPP), în numele lui Iohannis”, a declarat Liviu Dragnea în cadrul interviului de duminică seară, când a lansat un atac frontal la „dictatura lui Iohannis”.

Versiunea integrală a emisiunii de marți poate fi vizionată aici:

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: