Evenimentul Zilei > Actualitate > Și reporterii CÂNTĂ … câteodată: „La mulţi ani!” în conferința de presă cu Angelei Merkel | FOTO și VIDEO
Și reporterii CÂNTĂ … câteodată: „La mulţi ani!” în conferința de presă cu Angelei Merkel | FOTO și VIDEO

Și reporterii CÂNTĂ … câteodată: „La mulţi ani!” în conferința de presă cu Angelei Merkel | FOTO și VIDEO

Pe lângă florile și șampania pe care le-a primit în dar de la liderii europeni la Bruxelles, de ziua ei Angela Merkel a avut parte și de o surpriză inedită, chiar în conferința de presă. Un reporter german a cântat "Happy Birthday to you!", într-o combinaţie între limbile engleză şi germană.

"Doamnă cancelar, înainte să vă adresez prima întrebare – şi cred că vorbesc în numele tuturor colegilor mei de aici, de la Bruxelles – aş vrea să vă felicit cu ocazia zilei de naştere. Vă urăm toate cele bune, sănătate şi tot ce vă doriţi!", a spus Udo Van Kampen, angajat al ZDF.  "Şi acum, dacă sunteţi suficient de curajoasă încât să mă ascultaţi cântând, am să încep", a continuat el, spre surprinderea tuturor, relatează BBC, citat de Mediafax.

Jurnalistul Van Kampen a ţinut să i se adreseze în limba maternăşi a adaptat refrenul, cântând "Happy birthday, liebe Bundeskanzlerin!" (n.r. La mulţi ani, dragă [doamnă] cancelar federal), stârnind râsetele celor din sală.