Mimi  Cămătăreasa, Oana Zăvoranu, celebrul Tolea Ciumac, Nikita, Adriana Bagmuțeanu, Luis Lazarus, fantome reîncarnate, anchete cutremurătoare despre crime și criminalili în serie,  ședințe de spiritism, cămătari, proxeneți, ghicitoare, maneliști, amantlâcuri devoalate în miez de noapte, împăcări spumoase- cum altfel decât în direct?- bătai fără număr, multe spume la gură pe orice subiect… Peste toate dăinuind sufletul dispărut, reapărut, găsit, regăsit și din nou pierdut al Elodiei Ghinescu.

Elodia, eterna poveste otevistă

Șoc și groază! Senzațional! Nu pierdeți o poveste de amor incendiară! Stați cu noi să descoperim împreună pe unde mai umblă sufletul rătăcit al Elodiei! Cum îl vom pedepsi pe criminalul Cioacă după ce i-am depistat urmele de sânge pe hainele ascunse într-o râpă? Haideți să o vedeți pe Fantoma femeii de la Medgidia! – Puteți să o și atingeți! Ani de zile în garsoniera caracaleanului Dan Diaconescu, din Piața Romană,  s-au întâmplat de toate. Nu este pui de om care să nu-și amintească de OTV-ul lui DD care te ținea treaz de cu seară până în creierii dimineții. Aici, în mica garsoniera- cu povești care băteau și cel mai puternic film de Oscar- au trecut de-a lungul timpului cele mai nepământene, fantasmagorice și năstrușnice personaje. Dar, telenovela OTV-istă  a cunoscut apogeul o dată cu dispariția avocatei Elodia. Așa avea să înceapă un serial- turnat, impresariat și regizat- seară de seară de DD și de invitații săi, transformați rând pe rând în detectivi, judecători și clarvăzători.

Diaconescu, băgat în tomberon de Tolea

În timpul emisiunii Dan Diaconescu Direct, prezentatorul talk-show-ului postului de televiziune OTV a fost la un pas de a fi aruncat la gunoi. Fostul luptător K1 Anatolie Ciumac, zis şi Tolea, a dat buzna în studiourile din Piaţa Romană, cu un tomberon. Nervos nevoie mare că Diaconescu îl acuză că a răpit-o pe fosta sa soţie Magda Ciumac, dată dispărută, Tolea îl îndeamnă pe Diaconescu să fie curios şi să "cerceteze" tomberonul. La scurt timp, luptătorul îl ridică pe prezentator de pe scaun şi încearcă să îl arunce cu capul în tomberon. Diaconescu opune rezistenţă şi dărâmă tomberonul. Tolea pleacă furios din studioul OTV.

Magda Ciumac, dansuri pe masa din studioul OTV

Magda Ciumac – un personaj nelipsit studioul OTV-ist. Cine ar putea să uite episoadele fierbinți în care s-a bătut și s-a iubit cu al ei Tolea? Sau când a dansat, lasciv invitaților, în direct din studioul din Piața Romană? Așa cum, cei care i-au urmărit, nu au putut uita contrele, atacurile și războiul  pe viață și pe moarte de Luis Lazarus și aceeași Magda Ciumac.

Oana Zăvoranu, invitat de bază la  masa  OTV

Nici  Oana Zăvoranu, mereu aflată la cuţite cu mama sa în acea perioadă, nu a ratat emisiunile lui Diaconescu. Până spre dimineață, aceasta povestea cu vervă certurile pe care le avea zi de zi cu mama ei, căutând soluții salvatoare la amicul DD.

Dan Diaconescu și valiza cu bani pentru Oltchim

În 2012, Dan Diaconescu este protagonistul celei mai controversate tentative de privatizare a combinatului Oltchim. Este declarat câştigător în urma unei licitaţii pe care a transformat-o, după cum îi era obiceiul,  în show de televiziune.Liderul PP-DD nu a apucat să preia pachetul de acţiuni de la stat, pentru că nu a făcut dovada că deţine suma pe care s-a angajat să o plătească. În ianuarie 2013, Oltchim a intrat în insolvenţă, iar politicianul s-a ales cu o plângere penală.

DD, eroul încătușat

În 2012, Dan Diaconescu, pe atunci patronul OTV,  a fost reținut de procurori  pentru șantaj și complicitate la șantaj. Nici atunci nu ne-a privat de obișnuitul spectacol. ,,Sunt primul ziarist arestat pentru un promo", susținând că "a fost tras pe sfoară" de procurori.  Dan Diaconescu a mai strigat că procurorii l-au ținut toata noaptea la sediul DNA si au emis ordonanta de retinere pe numele sau abia in jurul orei 6.15. Diaconescu a ieșit din DNA însoțit de politisti, avand catuse la maini, ridicându-le eroic în fața celor care îl așteptau la ieșire.

Diaconescu, țintă spre prima funcție în stat

În 2014, Dan Diaconescu țintește prima funcție în stat.,,Eu nu fur, nu am de ce să fur, nu am de ce să mint. Contracandidaţii mei, nu vorbesc de momentul de azi, au intrat în politică pentru bani, unii dintre ei, iar alţii pentru glorie. Eu am avut şi una şi alta. Mă rog, aşa a fost să fie, încă de tânăr, 23-24 de ani, apăream la televizor”, își argumentat atunci opțiunea de a candida la președinție Dan Diaconescu, aflat în fruntea PPDD.