SENZAŢIONAL. De ce a vrut Piţurcă să-şi dea demisia

SENZAŢIONAL. De ce a vrut Piţurcă să-şi dea demisia

Gigi Becali a vrut să-i dea indicaţii lui Piţurcă, prin interpuşi, iar selecţionerul a răspuns că mai bine îşi dă demisia şi îi oferă postul fostului oier.

Gigi Becali nu se mai mulţumeşte să le dea indicaţii antrenorilor de la Steaua. Patronul "roş-albaştrilor" i-a transmis lui Victor Piţurcă, prin intermediul lui Viorel Păunescu, să nu-l folosească pe Pintilii contra Olandei. Răspunsul lui Piţurcă a fost colosal.

"Eu nu vorbesc de doi ani cu el (n.r. - cu Gigi Becali), şi el l-a sunat pe Păunescu (n.r. - Viorel) să îmi spună să nu îl bag pe Pintilii, că nu poate să reziste. Pintilii a jucat la acelaşi nivel fizic, nu a fost nicio problemă. Dacă am ajuns să mă iau după Gigi Becali la fotbal...", a dezvăluit Victor Piţurcă, la GSP.TV.

Gigi Becali a detaliat discuţia prin intermediari cu selecţionerul. "M-a sunat Păunescu şi mi-a zis că i-a transmis lui Piţurcă mesajul meu şi el i-a zis «Bine, bă, nea Viorele, lasă că îmi dau demisia acum şi vine Gigi la echipa naţională»", a spus Becali, la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News