Evenimentul Zilei > Politica > Şeful de campanie al PC: Revoluția bunului simț a durat fix 5 ani pentru Crin Antonescu !
Şeful de campanie al PC: Revoluția bunului simț a durat fix 5 ani pentru Crin Antonescu !

Şeful de campanie al PC: Revoluția bunului simț a durat fix 5 ani pentru Crin Antonescu !

Şeful de campanie electorală al Partidului Conservator, Codrin Scutaru, îl atacă dur pe liderul PNL Crin Antonescu, despre care spune că a renunţat la „revoluţia bunului simţ”.

„Atitudinea președintelui PNL ne dezamăgește. Nu vorbesc de PNL în ansamblu, pentru că nu știu dacă toți membrii PNL îmbrățișează atitudinea acestuia. Din păcate, revoluția bunului simț a durat fix 5 ani pentru Crin Antonescu !”, susţine Scutaru într-o declaraţie de presă.
“Acum pare să fi intrat într-o altă etapă, cea în care folosește un limbaj și un comportament al unui alt model politic, pe care noi îl vrem de domeniul trecutului
Încă mai sperăm că dl Crin Antonescu, pe care l-am tratat întotdeauna cu respect, mai ales pentru că noi am crezut că va oferi românilor exact opusul politicii umilitoare promovată de Traian Băsescu, va reveni la înțelepciune și va pune capăt acestei crize din interiorul USL.
(…) Din păcate, în loc să ne concentrăm pe continuarea și intensificarea acestor lucruri, în loc să ne ocupăm de agenda cetățeanului, noi am fost târâți acum într-un război al orgoliilor!”, mai spune Scutaru.
Codrin Scutaru face parte şi din Guvern, el fiind secretar de stat la Ministerul Muncii, condus de Mariana Câmpeanu de la PNL.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: