Șeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Mugurel Laviniu Poinar, a mers, joi seară, într-un local din apropierea Stadionului Dan Păltinișanu, alături de un prieten, potrivit unor surse din cadrul IPJ Timiș, citate de tion.ro.

Polițistul și prietenul său erau însoțiți de două femei. La un moment dat, după ce s-au îmbătat, au început să se certe.

Prietenul șefului BCCO a sărit la bătaie și l-a tăiat pe față cu un pahar spart. Polițistul a răspuns agresiunii cu o altă agresiune și l-a tăiat și el la mână pe prietenul său.

Polițistul Mugurel Laviniu Poinar a ajuns la Clinica de Chirurgie-Oro Maxilo-Facială a Spitalului Municipal Timișoara, pentru îngrijiri medicale.

Nici unul dintre cei doi bărbați nu a depus plângere, deocamdată, dar episodul a ajuns la urechile șefilor din Inspectoratul General al Poliției Române, iar IPJ Timiș a deschis un dosar penal.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. De asemenea, Inspectoratul General al Poliției Române a dispus demararea unei anchete interne”, spune Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

(Foto: http://www.ebihoreanul.ro)

Te-ar putea interesa și: