Evenimentul Zilei > Politica > Sebastian Burduja, val de critici la adresa lui Clotilde Armand. „Este un simplu politruc. Nu a demonstrat decât incompetenţă şi corupţie”
Sebastian Burduja, val de critici la adresa lui Clotilde Armand. „Este un simplu politruc. Nu a demonstrat decât incompetenţă şi corupţie”

Sebastian Burduja, val de critici la adresa lui Clotilde Armand. „Este un simplu politruc. Nu a demonstrat decât incompetenţă şi corupţie”

Sebastian Burduja a criticat-o pe Clotilde Armand în timpul unei conferințe de presă. Ministrul Digitalizării a comentat și programul prin care edilul vrea să ofere bucureștenilor din Sectorul 1 un ajutor pentru iarnă.

Sebastian Burduja, ministrul Digitalizării, a comentat programul prin care Clotilde Armand vrea să ofere 1.000 de lei pentru locuitorii din Sectorul 1. Primarul a precizat că acești bani reprezintă tichete anticriză. În acest context, Burduja susține că aceste tichete reprezintă mită electorală pentru ca edilul să fie votat din nou la viitoarele alegeri. Mai mult decât atât, liderul PNL din Sectorul 1 a mai adăugat că fiecare persoană de peste 18 ani va primi 1.000 de lei în schimbul unui vot pentru Armand.

Sebastian Burduja a anunţat în timpul unei conferințe de presă susținută vineri, 25 noiembrie, că PNL alături de PSD va prezenta un proiect care vine în sprijinul românilor fără ca aceștia să fie constrânși politic. Preşedintele PNL Sector 1 a oferit mai multe detalii în legătură cu acest proiect. El a precizat că este vorba de o sumă de bani care va fi acordată unie gospodării și nu unei singure persoane. De asemenea, ministrul a mai adăugat că 30 aprilie 2023 este termenul limită pentru plata acestor bani și „nu până la alegerile locale, cum dorea primarul să lungească lucrurile, pentru a capitaliza electoral acest proiect”.

Sebastian Burduja: „Este un simplu politruc”

Liberalul a continuat prin a spune că oamenii politici și mai ales cei care se află în funcții de conducere trebuie să țină cont de nevoile oamenilor în această perioadă complicată și nu de alegerile locale. Mai mult decât atât, Burduja a mai adăugat că faptele de care este acuzată Clotilde Armand nu pot fi trecute cu vederea. În plus, el a mai spus că primarul a încercat să își șteargă urmele.

„Se spune că deja a încercat să dea banii înapoi, să îşi acopere urmele. Acest subiect nu poate dispărea pentru că încearcă să îi mituiască pe cetăţenii Sectorului 1 cu 1.000 de lei. Cea mai mare dezamăgire pe care o am faţă de această persoană este că este un simplu politruc, care nu a demonstrat altceva decât incompetenţă şi iată, corupţie, incompatibilitate în sectorul 1, fiind practic cu nimic diferită de politrucii pe care i-a criticat atâta timp”, a concluzionat Sebastian Burduja.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: