Evenimentul Zilei > Politica > Compania Consilului Local Sector 1 îi dă replica lui Clotilde Armand. „Și-a propus să ne desfiinţeze cu orice preţ”
Compania Consilului Local Sector 1 îi dă replica lui Clotilde Armand. „Și-a propus să ne desfiinţeze cu orice preţ”

Compania Consilului Local Sector 1 îi dă replica lui Clotilde Armand. „Și-a propus să ne desfiinţeze cu orice preţ”

După ce Compania de Investiţii şi Dezvoltare Sector 1 a fost acuzată de Clotilde Armand că încearcă să distrugă probele procurorilor prin vânzarea nebulizatoarelor, compania a venit cu replica pentru edil. O acuză că și-a propus să o desființeze cu orice preț.

Compania de Investiţii şi Dezvoltare Sector 1 a respins, joi, acuzațiile venite din partea edilului sectorului 1 al Capitalei, menționând că Armand face afirmaţii neacoperite şi încearcă să denigreze conducerea actuală. Aceasta a făcut trimitere la postare lui Clotilde Armand, în care se spunea că vânzarea prin licitaţie publică a nebulizatoarelor achiziţionate în anul 2020 în timpul pandemiei de Covid-19, este o încercare de a distruge probe.

Clotilde Armand, atacată de compania Consiliului Local Sector 1

„Primarul Sectorului 1 face afirmaţii neacoperite şi încearcă să denigreze conducerea actuală şi o echipă de specialişti CIDS1, a căror singură vină este că lucrează la o companie publică din structura administraţiei locale pe care edilul şi-a propus să o desfiinţeze cu orice preţ, fără să dialogheze real şi fără să răspundă formal la propunerile constructive vizând activitatea acesteia, în beneficiul cetăţenilor din Sectorul 1”, a scris compania într-un comunicat.

Compania a ținut să o informeze pe Armand că se vor aplica în mod transparent şi cu respectarea actelor normative în vigoare, toate etapele necesare ducerii la îndeplinire a Deciziei Curţii de Conturi a României nr.11 din 2022 care, la pct. 4 a impus companiei următoarea măsură. Stabilirea întinderii prejudiciului cauzat de achiziţia celor 1.200 de nebulizatoare, pentru care nu se justifică necesitatea achiziţiei.

Clotilde Armand induce în eroare populația

Potrivit companiei, în perchezițiile DNA referitoare la achiziția nebulizatoarelor nu s-a solicitat niciodată punerea sub sechestru a celor cumpărate. Aceasta susține că toate acțiunile sale au fost și vor fi făcute în mod transparent și de aceea nu se înțelege de ce afirmațiile primarului Sectorului 1 sunt lansate cu scopul de a induce în eroare.

Totul este transparent, la vedere – atunci, ne punem public întrebarea legitimă: Doamna Primar, de ce faceţi astfel de afirmaţii şi induceţi în eroare pe toată lumea?!”, a precizat Compania de Investiţii şi Dezvoltare Sector 1.

1.200 de nebulizatoare achiziţionate la suprapreţ de administrația lui Daniel Tudorache şi care sunt probe într-o anchetă DNA au fost scoase la licitaţie publică de o companie subordonată Consiliului Local, însă fără a fi consultată primăria de sector. În această direcție, Clotilde Armand a anunțat că consilierii locali ai PNL și PSD încearcă să ascundă probe de procurori, potrivit știripesurse.ro.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: