Evenimentul Zilei > Politica > Scutaru (PNL): Din 187 de parlamentari PSD, sunt prezenţi doar 22, vreţi să blocaţi justiţia
Scutaru (PNL): Din 187 de parlamentari PSD, sunt prezenţi doar 22, vreţi să blocaţi justiţia

Scutaru (PNL): Din 187 de parlamentari PSD, sunt prezenţi doar 22, vreţi să blocaţi justiţia

Liderul deputaţilor liberali George Scutaru a declarat luni că grupul PSD doreşte să blocheze justiţia, iar la şedinţa în care se discută despre ridicarea imunităţii deputatului Ion Diniţă sunt prezenţi doar 22 de parlamentari din cei 187 ai acestui grup, scrie Agerpres.

„Astăzi trăim de fapt o butaforie şi rog televiziunile să filmeze cum arată Parlamentul României pentru că de fapt lucrul acesta arată cum se va da votul la 2 noiembrie. În partea dreaptă stau cei care apără justiţia, care luptă împotriva corupţiei, care nu susţin nici mafia pădurilor, nici cei care fac trafic de influenţă. În partea stângă avem de fapt nişte grupuri parlamentare care sunt mai mult la bufet decât în plen. Grupul PSD are 187 de parlamentari. La ultimul vot aţi fost 22 prezenţi în sală. Grupul PSD are acum 22 de deputaţi în sală. Victor Ponta a spus pe 3 octombrie – eu reprezint o generaţie care nu mai acceptă corupţia şi consideră combaterea corupţiei benefică pentru întreaga societate. Când sunteţi sinceri domnilor din PSD, când alergaţi după o poză, după Joe Biden sau Obama pe diverse holuri, sau când spuneţi că vreţi libertate pentru nea Costică? Când vă ascundeţi astăzi să daţi un vot care este un vot pentru justiţie, sau când spuneţi că apăraţi statul de drept?”, a spus Scutaru la dezbaterile pe cererea DNA privind arestarea preventivă a deputatului PC Ion Diniţă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: