Doina Gradea, unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro îl va consilia pe Claudiu Lucaci, șeful știrilor TVR, în ceea ce privește organizarea departamentului. Colaborarea se va întinde pe câteva luni. "Doina Gradea consiliază pe Claudiu Lucaci, directorul știrilor, în diagnoza situației din departament. Trebuie precizat că este vorba de organizarea departamentului, nu de conținut", a precizat Irina Radu pentru paginademedia.ro.

Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu a condus timp de zece ani postul Pro TV International, până în primăvara lui 2014. „"Nu sunt la prima experiență cu un serviciu public. Și la Pro TV Internațional făceam tot un fel de serviciu public, diferența este că acolo era făcut din bani privați", a explicat Doina Gradea.

Mandatul Doinei Gradea:

"O analiză a organizării, a bugetării departamentului de știri, cu accent pe eficientizare", a declarat Irina Radu pentru Paginademedia.ro. Directorul interimar al TVR a precizat că este vorba de un contract de colaborare pe câteva luni. „Am considerat foarte util și normal ca o televiziune publică să beneficieze de părerea unui profesionist cu experiență într-o organizație care funcționează pe alte coordonate”, a adăugat directorul interimar TVR.

Te-ar putea interesa și: