SCENE DE GROAZĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC: Un arbitru-asistent a ameninţat jucătorii cu briceagul!

SCENE DE GROAZĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC: Un arbitru-asistent a ameninţat jucătorii cu briceagul!

Momente de groază la un meci de fotbal din Liga B Prahova, Podgoria Vadu Săpat - Ştiinţa Albeşti, scor 1-2, disputat sâmbăta trecută. Unul dintre "asistenţi" a mers la cabine, de unde a venit cu o armă albă, pe care a fluturat-o spre fotbalişti!

Fotbalul mic e foarte periculos, în special pentru "fluieraşi", care, mai nou, au găsit alte metode să-i sperie pe jucătorii turbulenţi. Un nou episod de groază s-a petrecut sâmbăta trecută, la partida Podgoria Vadu Săpat - Ştiinţa Albeşti, scor 1-2, din Liga B Prahova (eşalonul al 5-lea). Unul dintre "asistenţi" a fost înconjurat de fotbaliştii de la Podgoria şi i-a ameninţat cu un briceag, informează blog-ul sportcampina.blogspot.ro!

La golul al doilea al oaspeţilor, validat de centralul Bogdan Zahiu, asistentul Marian Popescu a semnalizat ofsaid. "Centralul" a trecut peste decizia tuşierului, validând reuşita.

La finalul jocului, fotbaliştii gazdelor au tăbărât pe "tuşier", reproşându-i, probabil, că n-a insistat pe lângă "central" să anuleze golul. Marian Popescu a vrut să scape de fotbaliştii turbulenţi scoţând un briceag, cu care i-a ameninţat pe recalcitranţi! 

Ne puteți urmări și pe Google News