Scandal uriaş la FRF. Ofertă incredibilă pentru Dan Petrescu

Scandal uriaş la FRF. Ofertă incredibilă pentru Dan Petrescu

După ce echipa reprezentativă de fotbal a României a ratat calificarea directă la Campionatul European, situaţia lui Cosmin Contra ca selecţioner a devenit incertă.

Oricum, la sfârşitul acestui an, contractul acestuia se termină, iar o presupusă prelungire este greu de luat în calcul. Conducerea FRF s-a orientat către Dan Petrescu să i-a frâiele selecţionatei României, mai ales că acesta a câștigat ultimele două titluri în campionat.

Petrescu a transmis şefilor de la FRF că cere 1.000.000 de euro salariu anual pentru a prelua prima reprezentativă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar nici această variantă nu este foarte sigură, deoarece o formație din Rusia i-a oferit lui Petrescu un salariu anual cu 500.000 de euro mai mare.

 

Dan Petrescu este unul dintre cei mai importanți antrenori români ai momentului, reușind să câștige două titluri de campion național cu CFR Cluj și să obțină calificarea în grupele Europa League în această stagiune.

Dan Petrescu a transmis prin intermediari că vrea 1.000.000 de euro salariu anual pentru a prelua echipa națională, în condițiile în care antrenorul nu duce lipsă de oferte.

Dan Petrescu a revenit în fotbalul românesc în urmă cu doi ani, când a semnat cu CFR după experiențe la Jiangsu Suning și Kuban Krasnodar.

În primul sezon, Petrescu i-a făcut pe clujeni campioni, dar a plecat în vară, atras fiind de salariul propus de chinezii de la Guizhou Hengfeng. Totuși, a doua experiență a lui Petrescu în China a durat doar 10 luni și în martie 2019 s-a întors la echipa din Gruia.

 

Revenit în ţară, Petrescu a reuşit din nou să-i ducă pe clujeni pe primul loc în campionat şi i-a promovat în grupele Europa League. După cinci etape, Dan Petrescu este la doar un punct de a reușit calificarea în primăvara europeană, CFR având șase puncte avans față de ocupanta locului trei din E, Lazio, cu care are meci direct pe 28 noiembrie, potrivit fanatik.ro