Geoană a precizat că decizia în privinţa lui Mădălin Voicu a fost luată în unanimitate de Biroul Permanent Naţional reunit astăzi.

"A existat recomandarea ca Mădălin Voicu să nu mai reprezinte campania PSD, în calitate de aşa-zis purtător de cuvânt al campaniei. Nu avem asemenea titulatură. A sărit calul, trebuie să înceteze să reprezinte campania din acest punct de vedere", a comentat liderul PSD.

Decizia a fost luată în urma discuţiilor de sptămâna trecută, când Mădălin Voicu a declarat că Mircea Geoană bate apa în piuă, că este împins de partid de la spate şi că PSD nu are nevoie de "legume", ci de "stejari".

"Există la un moment dat o limită la bătut apa în piuă. Domnul Geoană va trebui să deconteze la un moment dat. Este nevoie de persoane care să vină să spună cum trebuie condus acest partid. Deocamdată, Geoană este împins de partid. Nu dumnealui trage partidul. Nu pot să accept să fiu tot timpul compromis de persoane care îşi imaginează că sunt personalităţi", a spus Voicu, joia trecută.

(13:35)