Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL la CERBUL DE AUR? Ce discuții au fost între DELIA și o altă MARE ARTISTĂ din România
SCANDAL la CERBUL DE AUR? Ce discuții au fost între DELIA și o altă MARE ARTISTĂ din România

SCANDAL la CERBUL DE AUR? Ce discuții au fost între DELIA și o altă MARE ARTISTĂ din România

Una dintre cele mai mari cântărețe din România, Delia, a fost suspectată de presa mondenă că ar fi avut ceva de împărțit cu Loredana în cadrul Cerbului de Aur.

Cântăreaţa Delia (36 de ani) a reacţionat pe Instagram în urma unui articol apărut în presa mondenă care afirma că între ea şi Loredana (48 de ani) au existat anumite rivalităţi la Cerbul de Aur.

În articolul incriminat se susţine că Delia ar fi avut o ieşire nervoasă după recitalul susţinut la Cerb, pentru că nu ar fi fost la fel de bine primită de public precum fusese Loredana Groza, cu o seară înainte.

Foc şi pară, cântăreaţa a ţinut să dezmintă cele afirmate în articol, printr-o reacţie dură, calificând articolul drept „o minciună grosolană“. În plus, Delia a povestit şi cum au stat de fapt lucrurile.
"Ruşine pentru această fabulaţie! Ruşine pentru că efectiv nu vă pasă de realitate. Ruşine pentru că ocupaţi fiind cu invenţiile, nu aţi putut observa cum oamenii s-au bucurat de un spectacol, cântând alături de mine şi stând în picioare până după miezul nopţii. PS! Nu mai băgaţi zâzanie între artişti! La noi nu prea ţine", a scris vedeta.