Evenimentul Zilei > Justitie > SCADorNDAL IMENS în LUMEA JUSTIŢIEI. Totul a pornit de la DEZVĂLUIRILE UNUI MINISTRU despre ŞEFA DNA: „Kovesi m-a sunat pe telefonul operativ şi M-A AMENINŢAT”
SCADorNDAL IMENS în LUMEA JUSTIŢIEI. Totul a pornit de la DEZVĂLUIRILE UNUI MINISTRU despre ŞEFA DNA: „Kovesi m-a sunat pe telefonul operativ şi M-A AMENINŢAT”

SCADorNDAL IMENS în LUMEA JUSTIŢIEI. Totul a pornit de la DEZVĂLUIRILE UNUI MINISTRU despre ŞEFA DNA: „Kovesi m-a sunat pe telefonul operativ şi M-A AMENINŢAT”

Scandal imens în lumea justiţiei. Totul a pornit de la dezvăluirile unui ministru despre şefa DNA.

Fostul ministru al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a dezvăluit în direct la România TV că a fost sunat pe telefonul operativ de ministru şi a fost ameninţat de Laura Codruţa Kovesi.

Şefa DNA era foarte nemulţumită din cauza faptului că se aflase că primise grad de la Gabriel Oprea, dar fără să ştie.

„Doamna Kovesi a fost avansată. A primit gradul de locotenent colonel în rezervă. Când a apărut public că a beneficiat, m-a sunat pe telefonul operativ şi mi-a spus că nu a ştiut acest lucru şi că să se rezolve cât mai repede. A folosit termeni imperativi că mă trimite în judecată. I-am recomandat că dacă e supărată, să îl dea în judecată pe cel care a ridicat-o în grad. Dumneaei a acceptat să fie gradată ilegal pentru că nu l-a dat în judecată pe acel om care a ridicat-o în grad. Am luat în serios ameninţarea doamnei Kovesi. Am făcut plângere penală împotriva lui Gabriel Oprea, cel care a ridicat-o în grad, dar a fost clasată", a declarat Dobriţoiu la emisiunea moderată de Victor Ciutacu.