Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au întors rezultatele! Horia Moculescu a fost testat de coronavirus și este…
S-au întors rezultatele! Horia Moculescu a fost testat de coronavirus și este…

S-au întors rezultatele! Horia Moculescu a fost testat de coronavirus și este…

Celebrul compozitor Horia Moculescu a fost testat pentru Coronavirus după ce a fost internat la spital prezentând simptomele specifice virusului chinezesc.

Horia Moculescu a fost internat la spital prezentând simptome specifice Coronavirus. Compozitorul a fost testat, iar rezultatele au venit înapoi negative, scrie Cancan.

În vârstă de 83 de ani și fiind predispus astfel la o infecție, Horia Moculescu a trecut prin clipe grele în așteptarea rezultatelor.

Adina Alberts, un cunoscut medic din România, a anunțat că artistul se simte bine și a fost deja externat.

„Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19!

A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli.

Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, pentru că dl Horia Moculescu este unul dintre seniorii din grupa de risc de care Asociația Dr. Adina Alberts se ocupă îndeaproape, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19.

Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: rezultatele celor patru teste sunt NEGATIVE!

Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste!

Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!”, este mesajul publicat de Dr Adina Alberts.