Evenimentul Zilei > Monden > S-a făcut „pace” în IRIS! Anunțul lui Cristi Minculescu a provocat unele ironii
S-a făcut „pace” în IRIS! Anunțul lui Cristi Minculescu a provocat unele ironii

S-a făcut „pace” în IRIS! Anunțul lui Cristi Minculescu a provocat unele ironii

Legendarii componenți ai trupei IRIS au căzut de comun acord în privința numelui formației.

Miercuri, membrii formației au transmis fanilor informații despre ultima decizie a trupei. Iată comunicatul:

„După o colaborare profesională îndelungată, noi, membrii formației „IRIS”, Doru Borobeică, Nelu Dumitrescu, Cristi Minculescu și Valter Popa, am ales două drumuri separate, așa cum anunțam în anul 2017.

Din respect pentru tot ce a însemnat „IRIS” în această componență și mai ales din respect pentru publicul nostru, am ajuns la un consens cu privire la denumirile formațiilor noastre, în ciuda diferendelor care fac ireconciliabilă relația noastră profesională, urmând ca, în continuare, să evoluăm separat.


Se reunește Iris?! Cristi Minculescu face dezvăluiri uluitoare


Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică își vor urma împreună drumul și se vor numi:

IRIS CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO

Nelu Dumitrescu, la rândul său, își va continua activitatea sub denumirea:

IRIS NELU DUMITRESCU

Dragi prieteni,

Suntem extrem de bucuroși să vă aducem o veste pe care atât noi, Cristi, Valter și Boro, cât și voi, toți cei care ne-ați susținut în această perioadă, o așteptam cu emoție și entuziasm: ”Iris” s-a întors acasă!

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-ați fost alături și ați crezut în noi, ați fost deopotrivă puterea și inspirația noastră! Mulțumim echipei minunate care ne-a condus spre acest moment deosebit, în mod special echipei de avocați din cadrul societății „Milcev Burbea”, formată din Iulia Burbea, Gabriela Milcev și Florina Enache, care au devenit parte a familiei noastre din primul moment în care ne-am cunoscut.

Nu vă pierdeți niciodată speranța, căci lucrurile grozave li se întâmplă celor care cred cu tărie în visul lor! Vă iubim nemăsurat!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a trupei IRIS CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO.


Cristi Minculescu, lovit în plin de coronavirus! Trece prin momente dramatice…


Reacțiile fanilor au fost împărțite, având loc și comentarii răutăcioase, precum „Un singur IRIS era deja prea mult…” / „Bine că au rezolvat cu numele că nu mai fac față concertelor anul ăsta!” / „Îmi venea foarte greu să nu-i ascult seperați, acum îmi va fi mult mai ușor să nu-i ascult laolaltă” / „Asta de ce sună a banc?” / „Deci, care dintre ele vor plagia în continuare Black Sabbath și Iron Maiden?”, au fost câteva dintre mesajele ironice ale rockerilor români.

La sfârșitul lunii august din 2017, toboșarul Nelu Dumitrescu, instrumentistul care a înscris numele “Iris” la OSIM, anunța despărțirea trupei de Cristi Minculescu, dar și de alți doi membri vechi: Valter Popa si Doru Borobeică.