Evenimentul Zilei > Social > S-a definitivat programul PLAI, cel mai mare festival de muzica lumii din România. Artiști mari vor urca pe scena de la Muzeul Satului
S-a definitivat programul PLAI, cel mai mare festival de muzica lumii din România. Artiști mari vor urca pe scena de la Muzeul Satului

S-a definitivat programul PLAI, cel mai mare festival de muzica lumii din România. Artiști mari vor urca pe scena de la Muzeul Satului

Ajuns la a 11-a ediție, cel mai mare festival de muzica lumii, Plai, aduce la Timișoara și anul acesta vedete premiate ale scenelor internaționale.

Trupa britanică Oi Va Voi este ultima surpriză pregătită, în acest an, de cei de la Plai. Ei vor cânta în ultima seară, pe 11 septembrie. Britanicii completează un line-up interesant, din care fac parte Joss Stone, Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof și Marinah y Chicuelo.

Ediția a 11-a a Plai Festival va avea loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, între 8 și 11 septembrie. Seria concertelor se deschide cu Joss Stone, concert la care va fi permis accesul doar celor care au cumpărat abonamente pentru întreg festivalul.

Pe 9 septembrie va cânta Milky Chance, iar sâmbătă, de la 20,15, cântă Aziza Brahim și, de la ora 22, va urca pe scenă Bob Geldof. În ultima seară, a festivalului, vor cânta Marinah y Chicuelo, apoi Oi Va Voi.

”De mai bine de zece ani, Oi Va Voi s-au îmbarcat într-o continuă descoperire muzicală și culturală, cu influențe evreiești și est-europene într-o combinație unică. Veți regăsi în muzica lor sensibilități trip hop, ritmuri rock & roll sau elemente dance”, transmit organizatorii.

Biletele și abonamentele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos, rețeaua librăriilor Cărtureşti) şi la Ambasada. Un abonament pentru toate cele patru zile de festival costă, până în 7 septembrie, 110 lei. Biletul pentru una din zilele de 9 sau 10 sau 11 septembrie costă 50 lei. Biletul de afterparty (între orele 23 şi 5) pentru una din zilele de 9 sau 10 septembrie costă 40 lei. După 7 septembrie, abonamentele vor costa 160 lei, iar biletele de o zi, 70 lei.