Evenimentul Zilei > Sport > Ronaldo, acuzat că este imbecil și leneș. Noi înregistrări scandaloase cu președintele de la Real Madrid
Ronaldo, acuzat că este imbecil și leneș. Noi înregistrări scandaloase cu președintele de la Real Madrid

Ronaldo, acuzat că este imbecil și leneș. Noi înregistrări scandaloase cu președintele de la Real Madrid

Continuă scandalul înregistrărilor care îl vizează pe Florentino Perez, președintele echipei Real Madrid, care l-a desființat și pe Cristiano Ronaldo.

Scandal uriaș în fotbalul internațional, după ce în presa din Spania au fost publicate înregistrări cu Florentino Perez. Omul care se află la un mandat în fruntea clubului Real Madrid. Jurnaliștii de la „El Confidential” au prezentat afirmații uluitoare spuse de antreprenorul spaniol. Miercuri, au apărut cele legate de Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho. 

Afirmații uluitoare făcute la adresa lui Cristiano Ronaldo

„Ronaldo? Eşti nebun. Este un imbecil, un leneş. Crezi că e normal, dar nu este. Dacă ar fi, nu ar face lucrurile pe care le face. Jorge Mendes (n.r. – impresarul portughezului) nu îl influenţează cu nimic, la fel cum nu face nici cu Mourinho. Zero! Vorbim despre doi oameni cu un ego imens, ambii nepoliticoşi, care nu văd realitatea. Ar câştiga amândoi mai mulţi bani dacă ar face lucrurile diferit. Sunt doi anormali”, a spus Perez în anul 2012.

„Un jucător fără creier. Indivizii ca el sunt mâncați la Madrid. Acum e de rahat, iar Mourinho e un imbecil că îl lasă să joace. Bine, Coentrão e și un pic retardat, conduce fără carnet…

Spune că presiunea l-a copleșit și e bolnav. Celuilalt nu-i pasă că e bolnav, pentru că îl ucide”, a afirmat Pere și despre fotbalistul Fabio Coentrao.

Și Casillas, și Raul fuseseră desființați în 2006

Marți apăruseră înregistrări legate de Raul și Iker Casillas, două legende ale clubului. „Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult. Dar e unul dintre marii escroci. El și Raul, cei mai mari escroci ai Madridului. Raul, primul, Casillas, al doilea. Raul a distrus Madridul. Din cauza lui am demisionat de la președinție în 2006. … Am o imagine oribilă despre fotbaliști. Sunt foarte egoiști. Nu poți să te bazezi pe ei. Cei care o fac greșesc”, spunea președintele în 2006.

Ce reacție a avut Florentino Perez

Marți, după publicarea înregistrărilor, Perez a explicat despre ce este vorba.

„Având în vedere că El Confidencial a publicat fraze care îmi sunt atribuite, cred că sunt necesare anumite clarificări:

– Reproducerea frazelor sunt din conversaţii înregistrate clandestin de domnul Jose Antonio Abellan, care a încercat mulţi ani să le vândă fără succes. Este surprinzător acum că în ciuda timpului scurs, El Confidencial a ales să le publice azi.

– Sunt cuvinte luate din contextul conversaţiilor ample pe care le-am purtat.

– Faptul că au fost date să le publice acum, la atâţia ani de la acele discuţii, înţeleg că se întâmplă ca urmare a participării mele ca iniţiator al Super Ligii.

-Am dat subiectul avocaţilor care studiază variantele în care să acţionez.”