Evenimentul Zilei > Actualitate > România e în lacrimi! Doliu uriaș. S-a stins o mare valoare a țării
România e în lacrimi! Doliu uriaș. S-a stins o mare valoare a țării

România e în lacrimi! Doliu uriaș. S-a stins o mare valoare a țării

Întreaga Românie îl plânge pe un reputat inginer agronom, care s-a stins din viață joi, 13 ianuarie. Anunțul plecării sale a fost făcut de fostul ministru al Agriculturii Petre Daea, care i-a fost coleg în băncile facultății. De-a lungul anilor, activitatea sa a fost marcată doar de profesionalism.

Doliu în România. Inginerul agronom de renume Eugen Popa a decedat. Specialistul ar fi fost în vârstă de 76 de ani, potrivit informațiilor comunicate în spațiul public. A lăsat în urmă cinci copii, dintre care patru au făcut studii superioare „într-o perioadă în care dosarele atârnau greu”, potrivit Agrinet.

Inginerul agronom Eugen Popa a murit

„Cu durere în suflet primim vestea dispariției inginerului angronom Popa Eugen, un specialist desăvârșit, un camarad excepțional, care și-a dedicat întreaga activitate domeniului în care s-a pregătit performând la fiecare loc de muncă pe care l-a ocupat de-a lungul vremii”, a transmis fostul ministru al Agriculturii Petre Daea joi, 13 ianuarie.

Specialistul născut în anul 1946 a terminat Facultatea de Agronomie la Timișoara, potrivit informațiilor publicate în spațiul public. Ulterior, s-a angajat la Trustul IAS Bacău, unde ar fi activat până în anul 1981.

„Popa Eugen, colegul meu de facultate a dispărut în câmpul muncii, gândind și acționând pentru binele agriculturii, punându-și întreaga pricepere pe care a acumulat-o de-a lungul vieții în folosul comunității, în sprijinul fermierilor, pentru binele tuturor și în folosul fiecăruia.

Mesajul fostului ministru al Agriculturii Petre Daea

Prin dispariția lui am pierdut unul dintre cei mai valoroși ingineri pe care i-a avut România.

În urmă rămân realizările din producție care îl vor cinsti, regretul celor care l-au cunoscut și durerea familiei căreia îi transmitem sincere condoleanțe.

Dumnezeu să te aibă în pază, dragă Eugene, bunul nostru coleg și brav specialist!

Dumnezeu să te odihnească!”, a scris fostul ministru al Agriculturii Petre Daea într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: