Are aproape 100 de kilograme după ce, în ultima perioadă, s-a îngrăşat circa 40 de kilograme. Criticată de presă pentru aspectul ei "de nerecunoscut", Rita Mureşan nu se mai consideră "persoană publică".
"Începând de azi, mă consider retrasă din lumea mondenă. Nu mai sunt persoană publică aşa că, de azi, comentaţi, judecaţi, bârfiţi pe altcineva. Kilogramele mele în plus sau în minus nu vor mai fi «problemă naţională» şi nici viaţa mea privată nu va mai fi pusă sub lupă. Aşa vă eliberez de un stres gratuit", a scris designerul pe Facebook.
"M-aş bucura dacă aţi fi măcar pe jumătate atât de fericiţi ca mine în această perioadă, dragi «comentatori». Nu uitaţi: frumuseţea este în ochii celui care priveşte. Şi, slavă Domnului, eu sunt frumoasă şi pentru că are cine să mă privească. Mereu am fost şi mereu voi fi", a completat Rita Mureşan.
Mesajul ei a strâns peste 160 de aprecieri şi o mulţime de comentarii. Printre cei care au felicitat-o se numără şi prinţesa Brianna Caradja. "Bravo, Rita. Lecţie de demnitate (dacă mai ştiu unii ce înseamnă acest cuvânt). Şi eşti frumoasă", a scris ea.
Sursa: ADPM