Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, mândră de părul ei alb, apare de mână cu iubitul ei pe covorul roşu. Social media a explodat.

La apariţia Alexandrei Grant, 46 de ani, noua iubită a actorului Keanu Reeves, 55 de ani, a şocat datorită faptului că a ales să vină cu părul nevopsit. Cei doi au debutat ţinându-se de mână pe covorul roșu la Gala LACMA Art + .

„Internetul este șocat”, au scris unele ziarele din SUA, dar, din fericire, există și cei care au văzut lucrurile diferit: „Faptul că aceasta e o știre, este un indiciu că societatea noastră e pe un drum greşit”, a comentat un internaut.

O alegere legitimă

Dacă Alexandra Grant a ales să aibă părul decolorat sau dacă este un gri natural, nu se știe încă, este sigur că judecățile, prea multe, fără milă, arată cât suntem de acaparaţi de clișee stereotipe. Dacă Reeves s-ar fi prezentat de mână cu un model în vârstă de 25- 30 de ani, cineva ar fi zis ceva despre părul său? Garantat, NU.

Statul de femeie matură sperie

Femeile mature, presupunând că astăzi, la 46 de ani, pot fi considerate ca atare, se confruntă cu tot felul de comentarii din partea celor care cred în tinereţe fără bătrâneţe. Iar una din cauze este aceea că frumuseţea maximă se atinge abia după 40 de ani şi stârneşte invidii. Nu mai vorbim de inteligenţă, maturitate şi atitudine.

Indiferent de modul în care decid să își poarte părul, deoarece în 2019, vopseaua este o alegere, nu o condiție, nu este treaba nimănui. Mai mult, sunt vedete cu părul gri şi nu le este ruşine. Priviţi pe Helen Mirren, pe Glenn Close,  două actrițe minunate care nu se sfiesc de gura lumii prezentându-se senin în faţa celor care cred că sunt perfecţi şi că nu vor îmbătrâni niciodată.

Imagini pentru Gala LACMA Art + Keanu Reeves
Imagini pentru Gala LACMA Art + Keanu Reeves
Imagini pentru Gala LACMA Art + Keanu Reeves
Imagini pentru Gala LACMA Art + Keanu Reeves