Evenimentul Zilei > Actualitate > REVELION 2016 cu un MEGA SPECTACOL de ARTIFICII, la CONSTANŢA . Două tone de material pirotehnic, lansate de pe plajă
REVELION 2016 cu un MEGA SPECTACOL de ARTIFICII, la CONSTANŢA . Două tone de material pirotehnic, lansate de pe plajă

REVELION 2016 cu un MEGA SPECTACOL de ARTIFICII, la CONSTANŢA . Două tone de material pirotehnic, lansate de pe plajă

Primăria Constanţa şi firma „360 Revolution”, din Ploieşti, organizează „Revelion 2016 –Pe meridianele veseliei” în Piaţa Ovidiu din centrul istoric. La miezul nopţii va avea loc un spectaculos joc de artificii, organizatorii având pregătite două tone de material pirotehnic, avizate de ISU Dobrogea. Toată „distracţia” costă 450.000 de lei.

Revelionul 2016 din piaţa Ovidiu a fost gândit ca un megaspectacol  având la bază un concept artistic ce va sublinia multiculturalitatea spaţiului dobrogean. Mesajele de „La mulţi ani”, care vor rula pe panourile cu led, vor fi transmise în limbile comunităţilor etnice din Constanţa. Programul va începe la ora 18,00 cu muzică şi spectacole surpriză. Spectacolul încep la ora 22,00 cu un  recital Antonia, trupa dance a coregrafei Andreea Duţă, recital Guess Who. La ora 23,15 va avea loc un show spectaculos de lasere şi lumini.

Cei 15.000 de constănţeni aşteptaţi de Revelion în Piaţa Ovidiu vor trece în 2016 cu trupa Vunk care de pe scenă va număra cele 10 secunde pînă la noul an. Din acel moment, timp de 10 minute, cerul Constanţei va fi luminat de un spectaculos joc de artificii lansat de pe plaja Modern din apropierea pieţei Ovidiu. ISU Dobrogea a emis, după verificări, acordul pentru efectuarea jocului de artificii. Cele două tone de material pirotehnic sunt amplasate conform legii, fără a pune în pericol alte clădiri sau persoane.

Spectacolul va continua la 0,30 cu recitalul Mariei Radu, apoi trupa Glance, urmând ca evenimentul să se încheie în jurul orei 2,00 cu ansamblul folcloric Brâuleţul. Autorităţile locale au impus măsuri stricte pentru desfăşurarea în bune condiţii a revelionului în aer liber de la Constanţa. Jandarmi, poliţişti, pompieri, gardieni, serviciul de ambulanţă vor fi cu ochii în patru. Intrarea în Piaţa Ovidiu cu făclii, torţe, artificii şi mai ales cu băuturi este interzisă. Petrecăreţii nu au voie să vină cu sticle de şampanie iar clienţii care îşi petrec Revelionul în restaurantele din Piaţa Ovidiu nu pot ieşi cu paharele în faţa localului. Vor fi amendaţi.