Evenimentul ZileiMondenRețeta magică a lui Bănică jr. Are mână bună la femei. Și-a trimis aici toate soțiile

Rețeta magică a lui Bănică jr. Are mână bună la femei. Și-a trimis aici toate soțiile

Rețeta magică a lui Bănică jr. Are mână bună la femei. Și-a trimis aici toate soțiile
Fără discuție, fiul marelui actor Ștefan Bănică are fler la femei. Neapărat celebre și frumoase. Face ce face și le aduce fericirea.

Două foste soții ale lui Elvis Presley autohton sunt celebre pe sticlă, iată însă că și cea de-a treia le calcă pe urme.

Toate doamnele Bănică ajung vedete pe sticlă

Toate soțiile lui Ștefan Bănică jr. ajung sau sunt consacrate ca prezentatoare TV. Mihaela Rădulescu a făcut carieră astfel, ajungând faimoasă. Apoi zâna Andreea Marin, vedetă deja cu „Surprize, surprize”, a cucerit, din televizor, inimile a milioane de telespectatori din țară și diaspora. Ea și fostul soț împart nu numai celebritatea, ci și o superbă fiică, Violeta.

Între timp, din 2017, Ștefan Bănică jr. s-a căsătorit pentru a treia oară. Lavinia Pîrva este cunoscută în showbiz ca și cântăreață și model. A făcut parte din trupa Spicy, iar după ce trupa s-a destrămat a urmat o carieră solo. A câștigat titlurile Miss Timișoara în 2000 și Miss Litoral în 2001, după care a semnat contracte cu câteva case de modă din România.

Lavinia Pârva va debuta și ea, la Pro TV

De săptămâna viitoare, Lavinia Pârva începe un job nou în televiziune. Soția lui Ștefan Bănică jr. a fost cooptată în echipa de la „Vorbește Lumea” (Pro TV). Emisiunea este prezentată de Lora și Cove. Mai multe vedete au rubrici săptămânale. Cristina Cioran prezintă miercurea rubrica de Revista Presei. Cântăreața Anna Lesko, gătește tot felul de rețete spectaculoase în fiecare marți și joi. Cântăreața Francisca e responsabilă de Meteo.

Acum a venit rândul Laviniei Pîrva, care va avea o rubrică de parenting. O dată pe săptămână, doamna Bănică jr. va dezbate subiecte de interes pentru mămici atât din studio, cât și din diverse alte locații.

A treia soție a lui Bănică jr. va oferi sfaturi tuturor mamelor

„Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă”, a declarat cântăreața. Ea a spus și ce subiecte va aborda în rubrica TV: „de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere.

Ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”.

Sursa: rețeteșivedete


Accesează: