Evenimentul ZileiSportȘtefan Bănică se implică în salvarea lui Dinamo! Anunțul este oficial

Ștefan Bănică se implică în salvarea lui Dinamo! Anunțul este oficial

Ștefan Bănică se implică în salvarea lui Dinamo! Anunțul este oficial
Clubul din Ștefan cel Mare renaște din propria cenușă, după o perioadă de coșmar. Pasiunea și ardoarea suporterilor săi fac prozeliți, astfel că Bănică Jr. este ultimul pe lista cotizanților.

Cântărețul și actorul Ștefan Bănică a devenit oficial membru DDB. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către suporterii „câinilor” chiar în ultima zi a anului.

„Ștefan este unul din cei 12.000 care țin în viață Dinamo”

Nu e chiar ușor să crești în umbra unui nume mare. Riscul este să rămâi în ochii tuturor drept „fiul lui…” Așa a fost și pentru Ștefan, mai ales că purta și numele celebrului său tată, talentatul actor Ștefan Bănică. Până într-o zi, când toate colegele noastre de școală nu mai visau altceva decât să-l întâlnească pe băiatul din „Liceenii”.

De atunci, Ștefan a fost într-o continuă ascensiune ca artist. În teatru, în muzică, televiziune sau cinematografie, a ajuns un nume greu, foarte greu și foarte căutat. N-a luat numai numele de la tatăl său. A luat arta de a rosti și pe cea de a cânta. A luat și pasiunea pentru fotbal, dar pe o altă cale. Oricât de mult l-a tras Ștefan cel Senior spre Giulești, Ștefan cel Mare l-a convins mai mult și l-a atras iremediabil.

Faima sau lumina reflectoarelor nu l-au împiedicat niciodată să-și declare public, chiar la microfon, apartenența sentimentală alb-roșie. Atât de mult a contat Dinamo, încât și-a asumat riscul să-și piardă din admiratori. Nu și din admiratoare, pentru că fostele noaste colege îl mai visează și acum.

Și noi continuăm să visăm la un AN NOU în care porțile stadionului se vor deschide. Visăm că echipa noastră va fi tot acolo… Ne adunăm cu mic cu mare din Sălăjan, din Obor, din Titan, din calea Moșilor, umplem tribunele și auzim din stația de amplificare: „Astăzi în ȘTEFAN CEL MARE, se adună galeria câinilor…”

LA MULȚI ANI, ȘTEFANE!

LA MULȚI ANI, CÂINILOR!

Ștefan este unul din cei 12.000 care țin în viață Dinamo. S-a înscris în DDB de ceva timp, dar am vrut să-l anunțăm astăzi, ca să încheiem anul 2020 cu ceva frumos”, au scris cu emoție suporterii pe contul de Facebook al clubului.

Programul „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații

Astfel, Ștefan Bănică se alătură unor nume importante care sunt membri DDB, printre care se numără Cornel Dinu, Mircea Lucescu, Cristi Borcea sau fostul ministru Andrei Gerea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: