La Dinamo situația stă să explodeze. S-a ajuns la mamele investitorilor spanioli

La Dinamo situația stă să explodeze. S-a ajuns la mamele investitorilor spanioli sursa: arhivă EVZ

Problemele financiare ale clubului de fotbal Dinamo București au devenit de notorietate. Conducătorii spanioli vin numai cu promisiuni, jucătorii stau să explodeze din pricina neplății salariilor iar falimentul pare a fi inevitabil.

În aceste condiții, un reprezentant al proiectului socios „Doar Dinamo București”Alex Conovaru, a fost protagonistul unei derapaj dezgustător la adresa lui Pablo Cortacero, omul numărul unu din conducerea din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo are de plătit 800.000 de lei până la sfârșitul acestei luni, altfel va pierde 6 puncte în clasament; Cortacero a anunțat că vrea să facă o mărire de capital cu 5 milioane de euro, în cadrul unei ședințe extraordinare a membrilor Adunării Generale a Acționarilor de pe 21 decembrie. Suporterii „câinilor” nu mai au încredere în el însă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Toate gândurile noastre se îndreaptă către părinții lui, către mama lui. Când ajungem la o anumită limită, ajungem să ne dorim anumite lucruri. Să nu creadă că vom rămâne pasivi la această tâlhărie” a fost reacția oribilă a lui Alex Conovaru, la emisiunea Ioanei Cosma de la Pro X. Moderatorul a intervenit și a întrerupt discursul odios al reprezentantului PCH: „Hai să nu ducem discuția în direcția aia”

Nici Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, n-a fost scutit de discursul plin de venin al reprezentantului DDB.

„Avem sceptrul falimentului deasupra capului. Nu înțeleg cum domnul Șerdean își permite să vină cu masca DDB pe figură și să zică faptul că el vorbește cu suporterii. Își bate joc de noi și nu se comportă ca un șahist adevărat. Are toți pionii, dar atacă doar cu nebunii”.

O problemă a fost rezolvată

Dinamo a rămas fără doctor după plecarea în masă a staff-ului medical, iar „câinii” riscau să piardă la masa vede meciul din Cupă cu Viitorul, dacă nu reușeau să aconteze un medic. Acest lucru s-a rezolvat astăzi, după ce Adrian Motoacă, fostul medic al „câinilor”, a revenit în cadrul echipei.

Anunțul a fost făcut tot de reprezentantul „DDB”: „Jos pălăria pentru doctorul Motoacă. A fost tratat urât în perioada lui Negoiță, dar s-a întors pentru ca echipa să aibă doctor”.

Specializat în medicină sportivă, acesta a activat la echipe precum Viitorul, Unirea Slobozia, Dunărea Călărași sau Dinamo. Motoacă a plecat din „Ștefan cel Mare” toamna trecută, după doar câteva luni petrecute la „câini”, din cauza unor disensiuni avute cu fostul antrenor Dusan Uhrin, scrie GSP.