Evenimentul Zilei > Actualitate > Stefan Bănică, mesaj TULBURĂTOR după moartea fotbalistului Patrick Ekeng
Stefan Bănică, mesaj TULBURĂTOR după moartea fotbalistului Patrick Ekeng

Stefan Bănică, mesaj TULBURĂTOR după moartea fotbalistului Patrick Ekeng

Cântărețul Ștefan Bănică Jr., declarat fan al Clubului Dinamo București, a posatat un mesaj de condoleanțe pe facebook, după moartea fotbalistului Patrick Ekeng, și aduce acuzații sistemului sanitar din România, numindu-l ”criminal”.

”Sunt alături cu tot sufletul de clubul Dinamo și de toată suflarea dinamovista, că orice suporter fidel, după tragedia de ieri, când un alt fotbalist al echipei, Patrick Ekeng-neuitandu-i pe Klein și Haldan-moare pe teren ! Câți trebuie să mai moară că să ne dăm seamă că avem un sistem sanitar criminal, de la intervenția de prim-ajutor și până la soluțiile dezinfectante folosite în spitale??? Dumnezeu să-l ierte!”, spune Ștefan Bănică Jr., pe pagina lui de facebook.

Fotbalistul dinamovist de origine cameruneză, Patrick Ekeng, a murit vineri seara după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Viitorul Constanța. El a fost transportat la Spitalul Floreasca imediat după producerea incidentului. La adresa medicilor s-au adus acuzații grave. CITEȘTE MAI MULT…

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: