Chiar dacă nu vorbim despre proiecte ample, reamenajările și micile reparații s-au aflat pe lista de priorități ale acestei perioade. Așa se face că magazinele de bricolaj au fost luate cu asalt. Varianta online de cumpărare a rămas de bază. Nu există un dezavantaj, ci chiar mai multe avantaje în această situație. Spre exemplu, Bricolaj Market, un eshop de profil, include în ofertele sale produse pentru casă și grădină, sisteme de încălzire, țevi și fitinguri, scule, unelte, chiar și panouri solare și echipamente pentru ventilare și răcire.

Timp perfect pentru mici investiții

Nu doar în plan rezidențial astfel de reamenajări sunt de interes. Pentru că spațiile de birouri spre exemplu au fost mult timp rămase libere, pentru că telemunca este de actualitate, acum pot avea loc diverse proiecte care nu ar mai deranja sau întrerupe activitatea de zi cu zi a angajaților.

De asemenea, în plan casnic, cei care aleg să deruleze astfel de proiecte au în vedere că prin natura contextului pandemic, au mai mult timp ca oricând, la dispoziție, pentru a finaliza lucrările.

Echipamente și sisteme achiziționate din magazinele online de bricolaj

La fel ca și în multe alte sectoare de activitate și când vine vorba de segmentul de bricolaj online-ul a adus o contribuție semnificativă. Bricolaj Market spre exemplu a adoptat anumite măsuri pentru ca achizițiile de la distanță să nu fie un dezavantaj. Cei interesați de produse, sisteme și echipamente regăsite aici pot cere consiliere tehnică, ajutor la preluarea comenzii, fără a plăti în plus pentru asta.

O echipă dinamică și atentă la nevoile publicului, cei de la Bricolaj Market stau foarte bine și la capitolul stocuri. Astfel, pun la dispoziție centrale, cazane, pompe de căldură, accesorii pentru astfel de proiecte, elemente sanitare, scule, unelte, cele de tip hobby sau profesionale; panourile solare sunt de asemenea o vastă categorie de produse, dar regăsim și elemente electrice, de ventilație și răcire.

Pentru a fi cât mai transparenți, pun la dispoziție și prezentări cu video. Detalii tehnice sunt înșiruite și în cadrul paginii, pentru nelămuriți. În plus, pentru a ușura modul în care poate fi făcută comanda, utilizatorii au de parcurs doar câțiva pași. În funcție de comandă, poate exista și transport gratuit.

Chiar dacă magazinele de bricolaj au fost clasate ca fiind de primă necesitate și au rămas deschise și în perioada de pandemie, online-ul s-a impus mai mult ca niciodată.

La fel ca și în magazinele fizice, în online toate produsele vin la pachet cu garanția aferentă așa cum este ea oferită de producător. Pentru cei care cer asistență la preluarea comenzilor, agentul economic va detalia toate acestea aspecte. Detalii în cadrul paginii oficiale.