Si asta gratuit, opera de distrugere a interioarelor facand parte din procesul de renovare a cladirii.

Cu ajutorul unei echipe de psihologi, managerii companiei NH Hoteles vor selectiona 30 de persoane, care, pe 3 iulie, vor participa la faramarea celor 146 de camere ale Hotelului Alcala, dat in folosinta in urma cu 11 ani.

Candidatii trebuie sa treaca un test de forta, un control medical si unul psihologic, in urma caruia se va determina cat sunt de stresati. In ziua cu pricina, cei admisi vor primi o casca de protectie si un ciocan, apoi vor fi liberi sa faca prapad in interior.

„Vor avea voie sa distruga tot ce gasesc inauntru, dormitoarele, baile si toate spatiile comune, cum ar fi receptia”, se afirma intr-un comunicat al companiei. Clientii vor putea chiar sa darame zidurile si sa rupa in bucati covoarele.

Citand opiniile unor medici si psihologi, reprezentantii companiei spun ca activitatea fizica intensa va duce la generarea endorfinelor, care ajuta la eliminarea tensiunilor acumulate.

„Cine nu a visat intr-un moment sau altul, in plina criza de nervi, sa distruga tot ce ii iese in cale”, se mai afirma in comunicat.

Hotelul Alcala se va redeschide in luna septembrie, cu un interior nou si foarte modern, asigura managerii NH Hoteles. Compania, care este listata la Bursa din Madrid, are 335 de hoteluri in 21 de tari in Europa, Africa si America de Nord.