Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta l-a implorat pe Harry să divorţeze de Meghan pentru a salva familia regală
Regina Elisabeta l-a implorat pe Harry să divorţeze de Meghan pentru a salva familia regală

Regina Elisabeta l-a implorat pe Harry să divorţeze de Meghan pentru a salva familia regală

În era coronavirusului bârfele nu se opresc şi poate că e mai bine aşa, având în vedere capacitatea lor de a face o discuţie spumoasă, de a râde şi surâde, de a face să treacă timpul mai uşor multora care sunt obligaţi să stea în casă din cauza urgenţei Covid-19.

Meghan ar fi spus apropiaţilor că ultima ei călătorie ca regal senior a fost „dulce”, dar că „era dornică să se întoarcă cât mai repede acasă la Archie” înainte ca ducele și ducesa de Sussex să se îndepărteze oficial de monarhie pe 31 martie.

„Ea a spus că sosirea ei în Regatul Unit n-a fost decât încă o confirmare că nu are ce căuta în familia lui Harry”. „Nu există căldură între membrii familiei și ea vrea să-l crească pe Archie într-o casă plină de râsete și bucurie și multe îmbrățișări ”, a declarat pentru DailyMail un apropiat al lui Meghan.

„Este încă ciudat pentru Meghan că nimeni nu se îmbrățișează în familia asta și că toată lumea e atât de rece, mai ales Kate . Ea a mai spus că cumnata sa abia s-a uitat la ea, iar interacțiunea între cele două a fost aproape inexistentă. Aşa că nu-i de mirare că Regina ar dori ca Harry s-o părăsească pe Meghan, numai că între cei doi există o relaţie solidă, iar apropiaţii spun cu tărie că cei doi chiar se iubesc.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: