Reghe şochează: "AM FOST DINAMOVIST"

Reghe şochează: "AM FOST DINAMOVIST"

Antrenorul Stelei a jucat pentru o scurtă perioadă, în timpul junioratului, la echipa din Ştefan cel Mare.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre începuturile carierei sale, când, pentru o scurtă perioadă a jucat la marea rivală Dinamo. Reghe a plâns de ciudă că n-a fost lăsat de părinţi să-şi continue cariera în "Groapă".

"Voi ştiţi că la 13 ani am fost ochit de antrenorul dinamovist Ionuţ Chirilă, pe când participam la un turneu de sală de minifotbal? Eram un copil, m-a bucurat nespus atunci că am ajuns la un club cu tradiţie din România. Eram în aceeaşi generaţie cu Florentin Petre, cu regretatul Hâldan, cu Cezar Dinu, Tararache… Alcătuiam o echipă superbună, cu care am câştigat tot la nivel de juniori. Ţin minte că Ionuţ Chirilă m-a luat la el acasă, pe toată perioada cât am fost la grupa lui, timp de şase luni am locuit la el în casă", a spus Reghecampf pentru Prosport.

"Într-o zi, tata a venit la Bucureşti, şi s-a dus la şcoală. Eu învăţam aici, în zonă, pe strada Tunari, şcoala generală nr. 24. Normal că nu prea călcam pe acolo, pentru că în fiecare zi eram prins cu antrenamentele. Şi când tata s-a dus să discute cu diriginta, aceasta i-a spus că nici măcar nu mă cunoaşte! Mamă, îţi dai seama ce a ieşit? Îmi spunea tata: «Fotbal, fotbal, dar la şcoală cine se duce? Gata cu Dinamo ăsta al tău!». Am plâns de ciudă! L-a sunat Chirilă pe tata un an ca să mă lase să mă întorc, dar n-a fost cale! Apoi, ştiţi care a fost destinul meu… O perioadă foarte bună la Chindia Târgovişte, iar apoi la Steaua", a completat tehnicianul stelist.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Totuşi, când am ajuns la Steaua, în numai patru luni am câştigat tot cu echipa, şi Cupă, şi campionat. Atunci mi-am dat seama că am ajuns fotbalist", a încheiat Reghecampf.