Evenimentul Zilei > Monden > „Regele barbutului”, îngropat în probleme financiare. Își vinde vila, însă nimeni nu o cumpără. Ce ascunde proprietatea. FOTO
„Regele barbutului”, îngropat în probleme financiare. Își vinde vila, însă nimeni nu o cumpără. Ce ascunde proprietatea. FOTO

„Regele barbutului”, îngropat în probleme financiare. Își vinde vila, însă nimeni nu o cumpără. Ce ascunde proprietatea. FOTO

Ion Pârnică, numit și „Regele barbutului”, se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care a decis să își vândă vila din municipiul București, construită în anul 1995 și în care a investit 600.000 de dolari. Din cauza faptului că este dificil, în această perioadă, să găsească un cumpărător, Pârnică a apelat la ajutorul lui Gigi Becali și al lui Nicolae Dumitru, zis și Niro.

„Regele Barbutului” își vinde vila din zona Titan din București pentru o „sumă corectă”. Acesta a apelat la ajutorul unor doi apropiați ai săi – Gigi Becali, patronul FCSB, cu care a jucat mai multe partide de poker, și Nicolae Dumitru, zis și Niro, care îi este naș.

„Regele barbutului” își vinde proprietatea. Problemele financiare l-au îngropat

Ion Pârnică speră ca cei doi să-l ajute să-și vândă proprietatea ridicată în anul 1995. A investit în ea 600.000 de dolari și prezintă toate facilitățile: curte interioară, piscină, etaj etc. Din cauza problemelor financiare, vrea să renunțe la imobil.

„Am un mare ghinion de o bună perioadă, nu mi se mai leagă nimic. Chiar acum câteva zile le-am trimis mesaje lui Gigi Becali și nașului meu, Niro. Vreau să vorbesc cu unul dintre ei.

Nu le cer nimic, nu vreau nimic de la ei. Îi rog doar să mă ajute să vând vila. Atât și nimic mai mult. Ei mă pot ajuta cu această chestiune. Să nu uite că am fost împreună foarte mulți ani și că am făcut multe pentru ei. Atât îi rog, să mă ajute să vând vila. În special pe Niro, care a fost singurul care m-a ajutat la ridicarea vilei. Îmi cer scuze față de el, dacă i-am greșit. Îl rog să mă ajute să o vând sau să-mi faciliteze o afacere cu ea”, a declarat proprietarul pentru cancan.ro.

Ce ascunde vila lui Ion Pârnică. „Tatăl maneliștilor” a sărit în ajutorul unor nume grele

Ion Pârnică este cunoscut drept „tăticul maneliștilor”. Chiar el a recunoscut că a ajutat la lansarea mai multor nume grele din industrie.

„În casa asta s-au perdinat toți maneliștii, în special Dan Bursuc, Adrian Copilu’ Minune, finul meu, Jean de la Craiova, și alți cântăreți. Și Minodora, și Vali Vijelie, Florin Salam… Foarte mulți s-au perindat în casa asta și toți au plecat în sus, de la mine”, a spus Pârnică, în urmă cu doi ani de zile.

Cât costă vila. „Vreau suma corectă, atât și nimic mai mult”. 

Potrivit sursei citate, vila lui Ion Pârnică ar costa aproximativ un milion de euro, însă proprietarul nu i-a fixat un preț concret momentan. Acesta a transmis că vrea să o vândă pentru un preț cinstit. „Vreau suma corectă, atât și nimic mai mult”, a spus Ion Pârnică.

„Regele barbutului” a mai recunoscut că vila a ajuns „gaj” în repetate rânduri, iar banii i-a jucat la jocuri de noroc. Cu această ocazie, Ion Pârnică și-a cerut scuze de la nașul său, Niro.

„Îmi cer iertare de la nașul meu (n.r. Nicolae Dumitru). E singura persoană care m-a ajutat la vilă. Îmi cer iertare în fața lui, dacă am greșit. Casa am lăsat-o și în 200.000 de mii, și în 300.000 de mii, 150.000 de mii… Ce făceam cu banii? Eu sunt jucător de noroc! Jucam la cazino, jucam peste tot… Câteodată am câștigat, am și pierdut… Asta mi s-a întâmplat. Nu am făcut deloc bine! Am greșit!”, a recunoscut Ion Pârnică.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: