Rednic se laudă că a fost "bombardat" cu oferte: "Mircea Lucescu m-a sunat"

Rednic se laudă că a fost "bombardat" cu oferte: "Mircea Lucescu m-a sunat"

Mircea Rednic, zis "Strâmbul", are o obsesie, la fel ca mentorul său, Mircea Lucescu. Spre deosebire de "Il Luce", care invocă mereu arbitrajele ostile, lui Rednic îi place să vorbească despre ofertele pe care le-ar fi primit.

Mircea Rednic, antrenorul echipei de fotbal Standard Liege, susţine că a primit o ofertă-surpriză din partea lui Mircea Lucescu, mentorul său, dar a preferat să meargă la echipa la care a evoluat în perioada 1991-1996.

"Nea Mircea m-a sunat să-mi propună să mă duc la o altă echipă din Belgia, la Gent, unde avea el un prieten. Cum a apărut oferta de la Standard, nici nu am stat pe gânduri. Au pus şi un banner cu «Bine ai venit acasă!». Am fost foarte bine primit. Eu cred că şi de aceea am fost ales, suporterii au pus o presiune mare de tot. Acum am demonstrat că nu au făcut o alegere proastă, dar mai este mult de lucru. E bine însă că am început cu dreptul", s-a lăudat "Puriul" la Sport Total FM.

"Au 22.000 de abonaţi şi capacitatea maximă este de 25.000 de locuri. Sper să continuăm aşa. Am avut două victorii, urmează 2 meciuri în deplasare cu echipe clasate în faţa noastră, sper că din acestea 2 meciuri să luam 4 puncte. Se joacă şi play-off. Când ai intrat în play-off se înjumătăţesc punctele şi, dacă sunt 6 puncte diferenţă faţă de lider, distanţa se va dubla", a adăugat fostul internaţional.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mircea Rednic s-a umflat în pene, în mai multe rânduri, cu tot felul de oferte imaginare. Când lucra la Khazar Lankaran, ca să obţină un nou contract, le-a spus azerilor că are ofertă de la naţionala României!