Record de emoţie la Românii au talent! Cea mai tristă poveste prezentată la Pro TV. Trebuie spus din start că Laura Dinu este o tânără decisă să se călugărească.

Povestea impresionantă și momentul pe care l-a avut la Românii au Talent vor rămâne multă vreme întipărite în mintea telespectatorilor. Laura Dinu a crescut în Hunedoara, dar viața ei a fost mai mult o continuă călătorie prin colţurile lumii.

La puţin timp după ce și-a pierdut ambii părinți şi după ce a terminat actoria în Londra, Laura s-a lovit de una dintre marile provocări ale vieţii.

Pentru a putea supraviețui, ea a trebuit să muncească în restaurante. După aceea a început să călătorească împreună cu colegii și să predea teatru educațional.

Record de emoţie la Românii au talent

Laura Dinu

Vă vine să credeţi sau nu, dar a predat în Tanzania și în Turcia. Şi pentru ca turul să fie complet, s-a stabilit în Norvegia alături de fostul ei iubit. Din păcate, relaţia lor nu a durat foarte mult şi după despărţire, concurenta de la Românii au talent a revenit în România.

La fel, pentru a se regăsi început să călătorească foarte mult. Aşa a devenit ghid turistic și a predat Limba engleză și teatru la o grădiniță. Cumva, în viaţa ei a venit şi momentul vizitei la o mănăstire. Ajunsă acolo pentru a se spovedi, ea a simțit nevoia să rămână acolo.

Aşa a petrecut cinci luni la mănăstire, cu gândul clar de a deveni călugăriță. Integrată rapid de maici, ea a muncit pământul, a avut grijă de animale și a lucrat în bucătărie.

În cele din urmă, părintele duhovnic i-a recomandat să se întoarcă în lume și să continue pe drumul început înainte. Totodată, i s-a mai spus că dacă nu simte că viaţa dincolo de zidurile mănăstirii nu o va face fericită, se poate întoarce printre maici.

„Mănăstirea este ca o oglindă: îți arată cine ești, cine crezi că ești și cine vrei să devii”, a spus Laura Dinu, ale cărei versuri i-au emoționat pe jurați. Nici nu putea fi altfel după un astfel de moment: Laura a primit patru de DA.