Evenimentul Zilei > Monden > Record de emoţie la Românii au talent! Cea mai tristă poveste prezentată la Pro Tv
Record de emoţie la Românii au talent! Cea mai tristă poveste prezentată la Pro Tv

Record de emoţie la Românii au talent! Cea mai tristă poveste prezentată la Pro Tv

Una dintre cele mai triste poveşti de viaţă lansate în emsiunea Românii Talent a fost cu siguranţă cea a tinerei Laura Dinu, care luni seara a cântat în faţa juraţilor şi a publicului Pro TV.

Record de emoţie la Românii au talent! Cea mai tristă poveste prezentată la Pro TV. Trebuie spus din start că Laura Dinu este o tânără decisă să se călugărească.

Povestea impresionantă și momentul pe care l-a avut la Românii au Talent vor rămâne multă vreme întipărite în mintea telespectatorilor. Laura Dinu a crescut în Hunedoara, dar viața ei a fost mai mult o continuă călătorie prin colţurile lumii.

La puţin timp după ce și-a pierdut ambii părinți şi după ce a terminat actoria în Londra, Laura s-a lovit de una dintre marile provocări ale vieţii.

Pentru a putea supraviețui, ea a trebuit să muncească în restaurante. După aceea a început să călătorească împreună cu colegii și să predea teatru educațional.

Record de emoţie la Românii au talent

Laura Dinu

Vă vine să credeţi sau nu, dar a predat în Tanzania și în Turcia. Şi pentru ca turul să fie complet, s-a stabilit în Norvegia alături de fostul ei iubit. Din păcate, relaţia lor nu a durat foarte mult şi după despărţire, concurenta de la Românii au talent a revenit în România.

La fel, pentru a se regăsi început să călătorească foarte mult. Aşa a devenit ghid turistic și a predat Limba engleză și teatru la o grădiniță. Cumva, în viaţa ei a venit şi momentul vizitei la o mănăstire. Ajunsă acolo pentru a se spovedi, ea a simțit nevoia să rămână acolo.

Aşa a petrecut cinci luni la mănăstire, cu gândul clar de a deveni călugăriță. Integrată rapid de maici, ea a muncit pământul, a avut grijă de animale și a lucrat în bucătărie.

În cele din urmă, părintele duhovnic i-a recomandat să se întoarcă în lume și să continue pe drumul început înainte. Totodată, i s-a mai spus că dacă nu simte că viaţa dincolo de zidurile mănăstirii nu o va face fericită, se poate întoarce printre maici.

„Mănăstirea este ca o oglindă: îți arată cine ești, cine crezi că ești și cine vrei să devii”, a spus Laura Dinu, ale cărei versuri i-au emoționat pe jurați. Nici nu putea fi altfel după un astfel de moment: Laura a primit patru de DA.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.