Descoperă din noul număr al revistei Capital povestea tânărului afacerist Ștefan Mandachi

Descoperă din noul număr al revistei Capital povestea tânărului afacerist Ștefan Mandachi

Urmărind același principiu, luna aceasta din paginile revistei Capital, cititorii pot afla care sunt secretele din spatele unor business-uri de succes. Noul număr, disponibil de astăzi la toate punctele de difuzare a presei, dezvăluie întreaga poveste a tânărului afacerist Ștefan Mandachi și drumul parcurs de acesta de la vânzarea unei simple lumânări până la primul milion de euro.

Stefan Mandachi este un tânăr afacerist din Suceava care avea să ajungă pe prima pagină și în jurnalele de stiri din țară. Așa cum bine știți, totul a pornit de la realizarea primului metru de autostradă. Ideea briliantă a generat numeroase interpretări, însă principalul motiv al acestei acțiuni a fost acela de a atrage atenția asupra unei situații grave, și anume infrastructura.

Mandachi este exact asa cum se descrie: „Eu sunt patron, eu sunt avocat, eu sunt filantrop, eu sunt un om care protejează câinii, eu sunt donator. Eu sunt un om căruia îi plac foarte mult banii. Îmi place foarte mult reclama și sunt un capitalist înfocat. Mi-a plăcut foarte mult istoria. Pot discuta pe teme istorice cu oricine. Detest comunismul, ador capitalismul“. Despre dedicarea sa, reușitele și proiectele sale descoperiți în revista Capital, ediția din luna martie ce poate fi găsită acum, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro

Totodată, în revista Capital puteți descoperi mai multe despre războiul politic pentru Antarctica și care sunt interesele marilor puteri ale lumii. Potrivit unui raport al Serviciului de Cercetare al Congresului SUA, Rusia și-a extins considerabil prezența militară, înființând „noi puncte de comandă și noi brigăzi arctice, aerodromuri modernizate și alte infrastructuri, porturi, noi baze militare, sisteme de apărare aeriene și rachete de coastă, radare de alertă precoce și o varietate de alte echipamente de-a lungul coastei arctice. China a deplasat și ea în regiune un spărgător de gheață, a înființat stațiuni de cercetare în Islanda și Norvegia și intenționează să desfășoare submarine în Arctica. Statele Unite și-au consolidat și ele prezența militară în regiune: au reactivat Flota a 2-a pentru operațiuni în Atlanticul de Nord și Arctica, au declanșat operațiuni de menținere a libertății de navigație în apele arctice, au desfășurat bombardiere B1-B în Norvegia și au mobilizat țările NATO să-și întărească propriile desfășurări militare în regiune. Toate aceste acțiuni au fost declanșate de doi factori, precum: vastele resurse naturale ale teritoriului și rivalitatea dintre marile puteri. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai multe despre acest conflict, aflați din noul număr al revistei Capital.

Revista Capital vă propune și o analiză a celei mai frecvente probleme din spațiul românesc și anume cea a sistemului medical. Problemele spitalelor de stat sunt multe și foarte cunoscute atât de autorități, cât și de pacienți. În acest context, află ce opțiune este mai bună pentru tine, asigurarea privată de sănătate sau cea de stat, din noul număr al revistei. 

În plus, ai și un supliment dedicat Agriculturii: află detalii despre procesul de digitalizare în domeniu şi agricultura organică

Caută revista Capital, acum, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro!

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!