Evenimentul Zilei > Monden > Răzvan Simion, pregătit să-i calce pe urme lui Dani Oțil. Marele anunț făcut de prezentator 
Răzvan Simion, pregătit să-i calce pe urme lui Dani Oțil. Marele anunț făcut de prezentator 

Răzvan Simion, pregătit să-i calce pe urme lui Dani Oțil. Marele anunț făcut de prezentator 

Răzvan Simion și-a oficializat relația cu Daliana Răducan, bruneta cu care se iubește de anul trecut. Acum, prezentatorul pare pregătit să-i calce pe urme colegului său, Dani Oțil. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, iar alături le-au fost familia și prietenii. Răzvan Simion, bunul prieten al lui Dani, nu a venit singur la nuntă, ci însoțit de iubita lui, frumoasa arhitectă Daliana Răducan. Peste câteva luni, cei doi vor aniversa primul lor an de relație, însă abia acum au făcut totul public. 

Celebrul prezentator TV și frumoasa lui parteneră au strălucit de-a dreptul la nunta de vis a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Daliana Răducan a ales un costum alb, superb, care i-a venit de minune, dar și un make-up simplu, care i-a scos în evidență trăsăturile. La rândul său, Răzvan Simion a ales culoarea nude pentru costumul său. Amândoi arătau ca doi miri adevărați, ceea ce a pus fanii pe gânduri. 

 

Răzvan Simion pare pregătit să devină tătic 

Speculațiile au continuat, căci Răzvan Simion a făcut câteva declarații care au dat de gândit. În cadrul matinalului pe care cei doi îl prezintă, Răzvan Simion degusta un smoothie. Dani Oțil l-a atenționat să nu-și păteze costumul pe care îl va purta la botezul fiului său și al Gabrielei Prisăcariu, moment în care fostul iubit al Lidiei Buble a surprins pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut.

”Dai pe ăsta și ce îți iei la botez? Nu te mai chem să știi!”, a spus Dani Oțil. „M-am dus la el la nuntă îmbrăcat ca ginerică. Dacă mă cheamă la botez, lui e frică să mă cheme, că dacă fac un copil…”, a replicat imediat Răzvan Simion. Discuția a continuat. „Are și timp…”, i-a spus Dani Oțil colegului său. Răspunsul lui Răzvan a venit imediat și a fost unul hotărât. „La mine în trei luni e gata!”, a sugerat fostul Lidiei Buble. Nu se știe cu siguranță la ce s-a referit, dar cert este că Răzvan și noua lui parteneră arătau senzațional în costumele care aminteau de doi miri. Iar veștile mari în ceea ce-i privește nu trebuie neglijate în viitorul apropiat.