Evenimentul Zilei > Monden > Răzvan și Dani rup audiențele. Cât câștigă pentru prestațiilor lor la matinal
Răzvan și Dani rup audiențele. Cât câștigă pentru prestațiilor lor la matinal

Răzvan și Dani rup audiențele. Cât câștigă pentru prestațiilor lor la matinal

Se împlinesc 13 ani de când „matinalii” Răzvan și Dani sunt colegi de platou la Antena 1 și totodată și prieteni. De-a lungul timpului au lucrat la proiecte de televiziune majore, iar sumele pe care le-au câștigat nu au fost niciodată de neglijat. 

Mai ales că pe lângă matinalul pe care îl susțin, mai câștigă bani și din alte proiecte.

Emisiunea pe care Răzvan și Dani o prezintă la Antena 1 se află în topul audiențelor, iar în urma muncii lor, cei doi prezentatori încasează sume mari de bani.

Conform Capital.ro, matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil ar încasa fiecare un onorariu de aproape 10.000 de euro. De asemenea, cei doi sunt căutați pentru prezentarea diferitelor evenimente. De exemplu, Răzvan Simion a intrat în industria artistică, iar Dani Oțil a devenit maestru de ceremonii. Au prezentat festivaluri muzicale sau concerte. Conform sursei citate, fiecare ar primi câte 1500 de euro pentru un eveniment.

Totodată, prezentatorul TV Dani Oțil deține propria firmă care îi și poartă numele. Compania Dani Otil SRL a înregistrat în 2019 un profit net de 59. 254 de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice.

Răzvan și Dani se cunosc încă din copilărie

Răzvan Simion și Dani Oțil fac o echipă perfectă. Cei doi matinali se completează de minune și au ajuns în topul preferințelor telespectatorilor. Unul este artist, celălalt este calculat, iar împreună formează un duo spectaculos, lucru certificat în îndelungații ani de carieră.

„Se întâmplă foarte des să avem astfel de discuții, mai ales în ceea ce privește momentele din emisiune. El este un artist, iar eu sunt un om calculat, pragmatic. Întotdeauna, când discutăm despre asta, Răzvan vrea să facă totul cât mai spectaculos, cât mai pompos. ar eu mereu cer detalii tehnice, întreb câte minute durează, cum se realizează și așa mai departe. Când văd că se enervează îi spun: Bine, facem cum zici tu, dar prezint eu momentul!”, a declarat Dani Oțil, în urmă cu ceva timp.

De altfel, cei doi nu sunt numai prezentatorii emisiunii ci și doi foarte buni prieteni, care au copilărit împreună. Amândoi sunt din Reșița.