Evenimentul Zilei > Social > Marian Godină și-a publicat pe Facebook ultimul salariu încasat. Cât câștigă polițistul cu 15 ani de vechime. Reacțiile internauților
Marian Godină și-a publicat pe Facebook ultimul salariu încasat. Cât câștigă polițistul cu 15 ani de vechime. Reacțiile internauților

Marian Godină și-a publicat pe Facebook ultimul salariu încasat. Cât câștigă polițistul cu 15 ani de vechime. Reacțiile internauților

Polițistul Marian Godină și-a făcut din nou public salariul pe care îl câștigă. El a fost ironic și a scris că se află „în bani”, pentru că i-a intrat venitul pe card.

Polițistul Marian Godină și-a făcut public salariul. Într-o postare pe contul de Facebook, omul legii a anunțat că vineri i-au intrat banii pe card. Suma totală, de 4.388 de lei este compusă și din sporuri, după cum a precizat Godină pe rețeaua de socializare. El are o vechime în poliție de 15 ani.

Marian Godină a anunțat ce salariu i-a intrat vineri, pe card

„Azi sunt liber, iar ieri mi-a intrat salariul, așa că sunt cu banu’ pă mine. PS ăsta e totalul primit pe card, cu sporuri și tot ce trebuie. Asta pt că vor fi cârcotași care vor spune că e fără sporuri. Tot pentru acuratețe, cred că am avut și câteva zile din luna în plată care m-au prins în concediu de odihnă, deci e ceva mai mic decât de obicei. Au fost luni în care am luat chiar și 5000 de lei, dar atunci am prins multe sâmbete și duminici. Vechime în poliție 15 ani”, a fost mesajul publicat de Marian Godină pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când polițistul își face public venitul. „Legat de salarii, căci și despre ele se vorbește că ar fi foarte mari, am să dau exemplu salariul meu de luna trecută. Am luat salariu 4.400 de lei. Ca să nu mai fie nevoie să răspund comentariilor în care voi fi întrebat dacă nu mai am și alte sporuri, norme de hrană etc, scriu aici că acei 4.400 de lei reprezintă totalul banilor intrați pe card. Adică acolo e inclus tot.

„Vi se pare mult ca un polițist de la „mascați” să aibă salariu de 4.400 de lei?”

Am 15 ani vechime în poliție, din care 12 petrecuți la Rutieră, numai în stradă, și 3 la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Pentru acuratețe, pot spune că salariul diferă de la lună la lună, în funcție de orele de weekend lucrate. Așadar, sunt luni în care am ajuns la salariul de 4.800 de lei, chiar și 4.900. Dar niciodată nu am depășit această sumă.

Vi se pare mult ca un polițist de la „mascați” să aibă salariu de 4.400 de lei? Repet, ăsta e salariul complet, cu toate sporurile și cu tot cu norma de hrană. Mie mi se pare că e destul de mic, ținând cont de riscuri, de faptul că îmi petrec multe nopți, sâmbete, duminici și sărbători la muncă”, scris Godină la începutul anului, pe blog.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News