Evenimentul Zilei > Social > RĂZBOIUL LUMILOR. Când va fi ÎNFRÂNT DEFINITIV Kim Jong-un? Un CĂLĂTOR ÎN TIMP dezvăluie culisele unei LUPTE catastrofale
RĂZBOIUL LUMILOR. Când va fi ÎNFRÂNT DEFINITIV Kim Jong-un? Un CĂLĂTOR ÎN TIMP dezvăluie culisele unei LUPTE catastrofale

RĂZBOIUL LUMILOR. Când va fi ÎNFRÂNT DEFINITIV Kim Jong-un? Un CĂLĂTOR ÎN TIMP dezvăluie culisele unei LUPTE catastrofale

În anul 2030, lumea deja va arăta foarte diferit. De abia atunci, spune un bărbat care susține că este călător în timp, vom vedea sfârșitul ambițiilor nucleare ale lui Kim Jong-un, după un război de durată care va include toate marile state ale lumii. Misteriosul personaj, cunoscut doar ca „Noah”, spune că a fost implicat direct în conflict și se „întoarce” cu povești de război din Coreea de Nord.

 

Pretinsul călător în timp spune că statul condus de Kim Jong-un în acest moment nu va mai exista, așa cum îl cunoaștem noi. În schimb, cele două state ale Peninsulei vor fi reunificate, scrie The Express.

Coreea de Nord este învinsă după o perioadă și devine Corea. Spus simplu, oamenii tot o numesc Coreea de Nord sau Coreea de Sud, exact cum oamenii din Statele Unite se referă la nord și sud”, a spune Noah.

„Au fost foarte mulți rebeli în Nord pentru că nu voiau o societate capitalistă.

Dar, în timp, au încetat din a-și mări rândurile și, la final, este o țară capitalistă și toată lumea este fericită”, a continuat presupusul călător în timp.

Bărbatul a dezvăluit și care va fi soarta lui Kim Jong-un, dacă este să credem ceea ce spune.

„Apare un nou lider, Kim Jong-un a fost scos din ecuație, nu o să spun cum, dar a fost”, a încheiat Noah.

Bărbatul a explicat că, în perioada de până în 2030, mai multe state sunt implicate într-un conflict care conduce la sfârșitul regimului provocator al lui Kim Jong-un.

Noah susține că a fost prins de rebelii nord-coreeni și torturat timp de două zile, find prins în mijlocul luptei, în momentele de dinainte de căderea regimului.