Evenimentul Zilei > Politica > Război în toată regula: „Doamna de fier” a României poate distruge oricând UE și NATO. „De aceea sunt atacată!”
Război în toată regula: „Doamna de fier” a României poate distruge oricând UE și NATO. „De aceea sunt atacată!”

Război în toată regula: „Doamna de fier” a României poate distruge oricând UE și NATO. „De aceea sunt atacată!”

Scandalul Dianei Șoșoacă, ce s-a transpus la nivel internațional, atinge maximum de intensitate. Autoproclamata „doamnă de fier” a României a dezvăluit motivul pentru care este atacată de autoritățile române și italiene. Senatoarea vede în tot conflictul izbucnit între ea și echipa de jurnaliști de la postul de televiziune Rai Uno o conspirație mondială. Uneltirea conturată în jurul imaginii sale și-ar avea rădăcinile în anumite informații secrete pe care parlamentara le deține.

Este război în toată regula. Zarva iscată după ce senatoarea Diana Șoșoacă a sechestrat o parte dintre jurnaliștii italieni trimiși în România de postul de televiziune Rai Uno pentru a documenta situația pandemică și a vaccinării, având în vedere că suntem pe penultimul loc în Europa la imunizarea împotriva bolii COVID-19, capătă proporții. Unele detalii ating, însă, derizoriul.

Diana Șoșoacă vede în scandalul cu Goracci o conspirație mondială

„Doamna de fier” a României a spus, în fața Judecătoriei Sectorului 1, acolo unde a fost judecată contestația depusă de soțul ei, Silvestru Șoșoacă, împotriva controlului judiciar, că deține informații care pot distruge o parte din Uniunea Europeană (UE) și Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

Senatoarea a încercat să explice românilor că, de fapt, scandalul în care este implicată și faptele pentru care riscă ani grei de închisoare dacă este găsită vinovată, reprezintă o înscenare. Potrivit poziției sale, unii parlamentari români îi furnizează date inclusiv din Serviciile de Informații din România, motiv pentru care acestora le este pusă în pericol viața.

„Dețin informații cu care aș distruge o parte din UE și NATO”

„În Parlamentul ăla nu sunt singură, sunt foarte mulți parlamentari care mă susțin din spate. Sunt amenințați, le este viața pusă în pericol, pentru că mă susțin, pentru că mi-au dat informații despre ceea ce se întâmplă la grupurile lor, de felul în care se discută în comisii și cum sunt votate și se fac rapoartele. Îmi dau inclusiv informații din SRI și SIE cu acțiuni împotriva statului român.

Dețin informații, care, dacă vi le-aș da acum, aș distruge o parte din Uniunea Europeană, o parte din NATO. Atenție! De aceea sunt atacată în acest fel”, a declarat senatoarea Diana Șoșoacă, în fața Judecătoriei Sectorului 1.

Mirel Curea: „În calitate de Napoleon Bonaparte, va ieși cu informații care vor arunca în aer Imperiul Britanic”

Prim redactorul șef adjunct al ziarului Evenimentul Zilei, Mirel Curea, a reacționat în urma poziției adoptate de parlamentară, care se consideră o victimă a tuturor demersurilor îndreptate împotriva sa.

„Diana Șoșoacă, senator de România, declarație de presă: „Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din UE.”

În următoarele zile, mă aștept să afle oarece informații în măsură să distrugă Disneyland-ul, McDonald’s-ul și Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”.

După care, în calitate de Napoleon Bonaparte, va ieși cu informații care vor arunca în aer Imperiul Britanic”, a transmis prim redactorul șef adjunct Mirel Curea, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.