Woody Allen și Amazon a dat în judecată Amazon în luna februarie. După ce gigantul american a intenționat să anuleze acordul de a lansa următoarele 4 filme ale cineastului, Allen a cerut daune între 68 și 73 de milioane de dolari. În cele din urmă, cele două entități au ajuns la o înțelegere.

Vineri seară, cele două părți au depus acetele necesare pentru anularea cazului, la o curte de justiție din New York, informează The Hollywood Reporter. Până în prezent, nu au fost dezvăluiți termenii înțelegerii.

Woody Allen, mesaje de susținere pentru controversatul Harvey Weinstein

Ruptura dintre Woody Allen și Amazon s-a produs după acuzațiile de abuz sexual la adresa regizorului, din partea Dylan Farrow și a simpatiei exprimate de acesta cu privire la Harvey Weinstein, cel aflat în centrul unui scandal sexual uriaș la Hollywood. Mai mult, Amazon susține că afirmațiile făcute de către Woody Allen au pus bețe în roate eforturile de promovare a filmului „A Rainy Day in New York”, lansat în această toamnă.

În luna iulie, 4 din cele 8 solicitări făcute de către Woody Allen în procesul cu Amazon au fost respinse de un judecător federal din Manhattan.